Домашно - Тест
Привет на всички, днес решавах теста който беше даден за домашно за първата лекция и видях, че за него вече има и качени отговори. След края на теста отворих да си проверя, защото имах грешки и видях, че файла с отговорите няма абсолютно нищо общо с теста. Въпрсите и отговорите бяха съвсем различни. Първата ми мисъл беше, че въпросите имат различни варианти и се генерират на всеки различно, но веднага се сетих, че ако е така няма смисъл да се качат само на един вариант отговорите. Доста странно ми изглежда да има такова разминаване и е напълно възможно отново аз някъде да не съм разбрал нещо, но все пак реших да попитам, ако и някой друг е решвал теста да сподели при него как са нещата.
Здравейте, тестовете кога са активни за решаване?
Привет,
Тестовете са активни заедно с Judge домашните.
Общият срок за всяко домашно е точно 1 седмица (от занятие до следващото занятие). Казано с точни цифри - от вторник 19:00 до следващия вторник 19:00.
Всички занятия, на които се преподава материал (т.е. не са упражнения или подготовка за изпит) има винаги тест към домашното.
Респективно упражненията нямат тестове, а имат само Judge задачите.
Поздрави
За мен тестовете не са били активни както за лекция 2, в седмицата когато се пише домашното, така и за лекция 3. Изписваше ми "В момента няма тестове за вас!". Сега е разбирамето да няма тестове, защото не би трябвало да са активни. Ако не ми се зареждат тестовете и за лекция 5, ще пиша отново.