Проблем при оценяване на домашни
Здравейте!
Снощи изпратих 1вите и 2рите домашни, съответно от 2ете лекции, но системата не ми разрешава да оценявам(да преглеждам) домашните на колегите?! Защо? Някакви идеи? Мерси.
Здравейте!
Снощи изпратих 1вите и 2рите домашни, съответно от 2ете лекции, но системата не ми разрешава да оценявам(да преглеждам) домашните на колегите?! Защо? Някакви идеи? Мерси.
Оценяването започва след като изтече крайният срок за дадено домашно. :)
Инче има не една такава тема, търсете преди да пишете, за да ни е чист форума.
Редовно или онлайн обучение си?
Редовно
КЪДЕ СЕ ОЦЕНЯВАТ ДОМАШНИ. Там където си качих моето домашно, срока за качване си изтече и сега имам на същото място "оцени домашно", предположих, че от там се сваля домашно на колега и се оценява, но от там единствено си свалям моето домашно :)
куде да отида за да проверя домашно благодаря
благодаря ти, сега там пише, че срокът за оценяване е изтекъл:) но там в тази колона не забелязах да е имало оцени домашно, а само коментари за моето, ако е имало поне не е било със синьо, да се види, че е връзка и може аз да съм го пропуснал. Очаквах да е в другата колона, където качвах моето домашно, защотото пише свали домашно :))) мерси
И аз имам същият проблем. Какъв е срокът да се оцени домашно, ако активират опцията в 00:00, до лекцията на следващия ден ли трае?
Здравей!
Предположително, в наший случай оценяването на домашно ще бъде възможно до понеделник (07.09) включително (три дни след крайния срок на домашно).
Ок, разбрах - Мерси