Изпит JavaScript Apps - оценяване
Въпросът ми е следния,
Писах на email'а на Softuni относно изпита по JavaScript Apps, но не получих отговор, затова реших да пиша тук. На изпита имахме задание да направим грубо казано някакъв app с login и register опции и с възможността за записване, променяне и display'ване на някаква информация от parse.com, в зависимост от log'натия user. Та поради една или друга причина application'a ми остана без възможността за register. Та питането ми е следното
Разбирам, че едно приложение, в което няма как да се регистрираш, следователно да се логнеш -> Не работи, но смятах, че ще бъдат взети в сформирането на оценката останалите функционалности и предполагах, че ще бъде проверено като се сменят KEY' овете и DB'то с други. Но явно се оказах в грешка. Та може ли някой някакво разяснение да предложи относно това питане. И дали register функционалността прави невъзможна проверката на application'а. Благодаря предварително. Въпросът ми е чисто информативен, за да мога да подходя по друг начин на евентуален поправителен изпит :)
Мерси за бързия отговор! Това ще рече ли, че няма да бъде преразгледан application'a отново. И повече от час за подкараване на приложение без register(единствено без register).....малко интересно ми звучи. Благодаря все пак :) И Весели празници :)