Дата на изпит по КПК?
Здравейте, да попитам кога е изпита по КПК, понеже не виждам в график на учебната зала?
Здравейте, да попитам кога е изпита по КПК, понеже не виждам в график на учебната зала?
В разписанието на курса пише:
Exam (Group 1) | Students | 18-Jan | |
Exam (Group 2) | Students | ? |
Предполагам те първа очакваме потвърждение и втора дата.
И датата за защита на курсовите проекти също моля да се уточни. В разписанието на курсовете пише 7-ми, но все пак, да се потвърди за последно, че и преди се е случвало датите да мръднат с ден-два спрямо обявеното.
Аз като гледам тази дата е доста скорошна. От всички колеги, с които общувам почти никой не е започнал още да прави проекта по КПК или са в начална фаза. Голяма част дори не са изгледали всички лекции от курса. Незнам как са присъствените колеги?! Всеки се натисна върху ангулар, преди това бяха другите курсове с приоритет и това остана най-накрая.
Искам да попитам, имаше ли лекция "Подготовка за КПК изпит"? В графика пише, че би трябвало да се е провела на 9ти, а няма видео от такава лекция. Ако е минала, моля качете видео, защото го чакам с нетърпение :)
Извинявам се, не видях, че същият въпрос е задаван в съседната тема и е отговорено, че подготовката ще е утре.
Гледам в графика на залата е записано 18ти за изпит, но още няма записване , дано да се уточни скоро за да можем онлайн студентите да си подготвим графика
Някой може ли да каже от колко часът ще е изпитът. Мисля че има голямо значение за онлайн студентите, все пак трябва да си преценим кога ще пътуваме.
Това е от мейла изпратен днес: "Изпитът по КПК е на 18 януари (неделя) от 10:00 часа."
Благодаря, дано скоро се уточни окончателно
Според мен няма да има втора дата, защото вече има две зали. Изготвянето на такъв изпит е доста трудоемко, а и след 18ти януари започват датите на поправките. Евентуално дата преди 18ти, но нещо не ми е логично. Това са само лични разсъждения и не е официална информация!
Доста нагъсто става, ако е преди 18-ти! Трябваше изпита по Юнити да е на 20.12, сега стана страшно...