Невзет Teamwork and Personal skills. Сега какво?
Здравейте! Какшо да правя като не съм си взел Teamwork and Personal skills ?
Здравейте! Какшо да правя като не съм си взел Teamwork and Personal skills ?
Здравейте! Качването на домашни към курса Teamwork and Personal Skills септември 2014 вече е отворено. Имате време да качите домашните си до 12 януари, 23:59 ч.
Някъде бях чел, че ще имаме възможност да пращаме домашни отново, за да можем да си поправим оценката!
Днес говорих с Ангел и той каза същото което пише в писмото на СофтУни относно поправителната сесия. Би трябвало по-късно или утре сутринта да се отвори пращането на домашни по този курс, все пак все още има работа по преместването на залата и леко забавяне е обяснимо. :)
Някъде, някъде - в имейлите от СофтУни:
Здравейте, колеги,
Както знаете от 24 декември до 4 януари, СофтУни излиза във ваканция. След празниците ще се проведе поправителната сесия за Ниво #1. Тези от Вас, които не са успяли да се явят на редовната дата или искат да повишат оценката си, могат да го направят на следните дати:
Таксата за поправителен изпит е 20 лева. Ще може да платите за поправките на 5 и 6 януари. Ще бъде активно на 5 януари (след 14:00 часа). В профила Ви ще се появи оранжево каре, което ще Ви позволи да си заявите плащане и да го осъществите.
Важно! Оценките по Teamwork and Personal Skills вече са качени в сайта. Тези от Вас, които искат да повишат оценката си – могат да качат домашните си от 5 до 11 януари. След това оценката им ще бъде поправена. За всички онези, които не са си взели този изпит – може да направите същото.
Днес е пети, къде могат да се пращат домашните?
Тук не ми позволява да пращам.
Мисля, че най-добре ще ти отговорят от екипа - пиши на мейла на СофтУни.
Здравейте колеги,
някой може ли да ми потвърди дали разбирам правилно поправката по Teamwork & Personal Skills.
За този изпит не плащаме такса за поправка и очакваме в най-скоро време да отворят отново предването на домашните?
Най-вероятно е така, но все пак задавам въпроса си днес(06.01) преди да е изтекъл крайният срок за плащането на поправките, който е утре(07.01) за да има време за реакции ако е необходимо.
Екипът може да ти потвърди - https://softuni.bg/contacts, пиши им и дай информацията тук, моля.