Въпрос отностно онлайн изпита по JS SPA - AngularJS
Здравейте.
Виждам, че вече са пуснати групите за записване на изпита, но не видях някъде да е изяснено начина на провеждането му(знае се само, че ще е по skype). Също така е посочена една и съща дата (11/01/2015) и за двата изпита, като е посочен диапазон от 10 часа за провеждането на изпита.
По конкретни:
Предполагам, че ще трябва да се легитимиране по някакъв начин - показване на личната карта пред камерата.. копие от лична карта? (?!)
Ще има ли някакъв точно определен график за студентите. Иванчо от 11:10 до 11:25 и т.н.
Въпросите ми не са свързани с каквито и да било претенции спрямо екипа, а имат информативен характер.
Благодаря предварително.
Нали не е е задължително да защитаваме проектите си по скайп, ако сме онлайн? Задавам въпроса, защото се записах за присъствена защита, но формата за онлайн такава все още ми се визуализира на екрана. Благодаря предварително.
Да ще може малко яснота понеже с колегата явно сме се записали присъствено за изпит, а в графика поне за пише, че трябва да защитавам проекта по скайп (softuni.org). А пук там никой не ми отговаря.