Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки

Поправителен изпит по SPA с AngularJS - информация

Колеги, имаме концепция за поправителния изпит по AngularJS (на 22 януари от 9:00 до 14:00 часа). Изпитът ще изисква да се напише AngularJS приложение, подобно на изпитите от курса JS Apps, на живо, за 5 часа. Ще се ползва cloud базиран back-end в Parse.com. Ще се изискват login, user registration, logout и CRUD операции върху 1-2 таблици. Екраните ще бъдат дадени като screenshot + нарязан HTML и CSS.

За подготовка за AngularJS изпита (за който няма да защитава проекта), може да решите с AngularJS задачите от последните 2 изпита по JS Apps:

17
JavaScript Applications
Yordanoff avatar Yordanoff 17 Точки

А проблем ли е ако вече сме се записали за защита на проект, а не се явим? Записах се като мислех да си защитавам проекта.. но няма да имам време да го довърша, та затова ще се явя директно на поправителния изпит. Видях, че местата за защита посвършват, да не стане така да заема мястото на някого..? Едно бутонче "отпиши се" би свършило добра работа.

1
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Ами бих те посъветвал да се явиш дори и да не ти е довършен проекта.

Това е като на изпит да не предадеш 2 готови задачи, защото може и да не успеещ да решиш останалите 2 за времето което имаш...

5
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5297 Точки

Не е проблем. Ако не се явиш, ти остава невзет този курс и можеш да се явиш на поправка или по-късно.

4
micev avatar micev 59 Точки

Aз също се записах в редовната дата за защита на проекта, въпреки че е много вероятно да не мога да се явя колкото и да искам защото това е единствената дата когато може да се явиш, а тогава съм зает. Затова писах email на екипа на softuni, в който ги питах как ще се процедира на защитата, в него ми отговориха, цитирам "Поправителният изпит ще бъде като редовният – но ще се дават по-малко точки за представянето му", възмутих се, но от една страна си е честно имай предвид повечето дни до deadline. 

Относно концепцията която предлага Наков не съм доволен. Мисля че не съм единствения който е възпрепятстван на 11 януари, а иска да покаже какво е направил и не му се прави нов проект.


Възможно ли ще е на 22 януари да може да се защитава проект който отговаря на commit - те в github до 11 януари?

2
Yulia avatar Yulia 1342 Точки

Колега, все ще може да отделиш 10-15 минути, за да си защитиш проекта по скайп, например.

0
gngeorgiev avatar gngeorgiev 90 Точки

Интересно как ще отдели 15 минути ако е например на село и копае картофи. Щом, човека казва, че не може значи най-вероятно не лъже.

1
micev avatar micev 59 Точки

Когато писаш този коментар не се знаеше, че ще може да се защитава по skype. Успях да си защита проекта, даже в друг час от посочения за което съм благодарен на екипа на СофтУни.

0
m_nikolova93 avatar m_nikolova93 22 Точки

Здравейте колеги и  колежки , искам да попитам дали някой е решил двете изпитни теми по JS Apps с помощта на AngularJs и дали би искал/а да сподели решението си. :)))

8
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Специално хедърите би трябвало да можеш да ги вържеш с нещо от сорта на

$http.defaults.headers.common = headers; //а headers ти е обект със съответните ключове и стойности.

На енгюлър също имаше хедъри, Authorization токен-а го пращаш в хедъра.
1