[Exam] SPA with AngularJS - Резултати, мнения, препоръки
Здравейте, колеги. Пуснали сме ви резултатите от последния курс за Ниво #2. Можете да си видите оценките в профилите.
Тия дни ще ви пуснем анкети в които можете да споделите вашите впечатления относно последния курс и цялото ниво. Ако не се притеснявате от публичността, можете и тук да пишете.
Поздрави,
Владимир Георгиев
http://VGeorgiev.org/
И нека напомня, че бонус точки имаше и на изпита по JS Apps. Това, че точките са бонус, не значи, че тези точки не съществуват. Да, те трябва да са компенсация, ако нещо друго не е направено, а не точно критерий за отличен. Но когато тази така наречена компенсация носи двойно точки над "задължителните" - не е ли по-практично да се направи това тогава? Ами за мнозина не е, защото админ-частта я нямат дадена на готово, а основното го имат вече от лаба - that's all. Затова е така високо оценена направата на неща от админ-панела.
Разбира се, на ниво "задължителни неща" е много трудно да се прецени кой сам си е писал проекта, а кой не. И именно това е трябвало да бъде целта на защитите. Защото наистина намирам за несправедливо колеги, които са много старателни и до сега са нямали оценка под 6.00, сега да имат 5 и нещо, че и под 5.
Ами ти сама си си дала отговор на въпроса. Да, за човек, който не знае как да направи нещата и изпитва затруднения(като мен в началото), много по-лесно е да направи задължителната част, за която има направен workshop и малко готов код. Пък и проблемът е, че тия бонус точки от администрацията не знаеш как се дават, по колко и за кое. Затова за мен лично много по-практично е да заложа на сигурното, ясното и известното. Дори и с помощта пак имах доста трудни моменти и загубих часове за направата на някои неща.
Плюс това въпросът не е как се оценява админ частта, а как се оценява потребителската част. Тук е основната разлика в разминаването между разбраното от студентите и обективната реалност :).
Както и да е де, аз след корекцията на оценките съм доволен.