Loading...
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1384 Точки

[Exam] SPA with AngularJS - Резултати, мнения, препоръки

Здравейте, колеги. Пуснали сме ви резултатите от последния курс за Ниво #2. Можете да си видите оценките в профилите.

Тия дни ще ви пуснем анкети в които можете да споделите вашите впечатления относно последния курс и цялото ниво. Ако не се притеснявате от публичността, можете и тук да пишете.

Поздрави,
Владимир Георгиев
http://VGeorgiev.org/

6
JavaScript Applications 13/01/2015 17:59:11
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1384 Точки
Best Answer

Здравейте,

Имаше грешка в оценките. Оправихме я. Мисля, че всичко вече би трябвало да е наред.

Всеки който има перфектна потребителска част има 5.50, а за допълнителни имплементации оценката се качва.

Съответно всеки който има много слаб проект не си е взел изпита.

Поздрави,
Владимир Георгиев
http://VGeorgiev.org/

8
13/01/2015 18:44:26
alea_him avatar alea_him 128 Точки

Ами, аз имам въпрос относно оценяването. Клиентската чст беше тази, която е задължителна, а админската само по желание, нали така. Как точно е направеноо оценяването? Би било хубаво да се внесе малко яснота.

Благодаря предварително!

15
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Доста бързо ги изкарахте този път оценките, мерси за което :).

Честно казано аз съм неприятно изненадан от оценката си. Не от точките, а от оценката, искам да го подчертая това. Явно съм бил жестоко заблуден, че без админ частта, но с горе долу направена останалата функционалност, ще мога да се боря за оценка над 5. Така като гледам, доооста съм сгрешил.

Нали ни беше казано, че админ функционалността не е задължителна и е бонус? Реално обаче, за да имаш оценка над 5 без админ частта, всичко друго трябва да ти е перфектно просто. Всъщност даже и за това не съм сигурен. Ако не е правено нищо по админ частта, давате ли оценка над 5?

8
13/01/2015 17:16:23
yavor2000 avatar yavor2000 114 Точки

Виждам че сте променили критериите за оценка. Нали администраторската част беше бонус - а сега излиза че е била задължителна. Направил съм 100% от задължителната част - потребитеските екрани, дизайна ми е доста добър, както и функционалността, структурата и кода. Дори на изпитващия му направи отлично впечатление. От администраторската част имах време само за home екрана (работещ, не само като дизайн), но като знаех че не е задължителен не се и засилих много.

И сега виждам че оценката ми е 5.57!? Разбира се колегите които са направили и админ часта трябва да са по-напред в клисирането, но няма причина оценката да не ми е отлична щом съм покрил 100% от задължителната част и малко от бонус частта.

Моля да не променяте критериите за изпита постфактум.

8
nikolay.paskulov avatar nikolay.paskulov 55 Точки

Амии аз имам въпрос .. Имам 4.75, което е доста добра оценка, а и чесно казано не съм максималис(както се досещате има НО), но  съм commit 21 пъти в 8 дни. Направил съм цялата задължителна част, както и листването на обявите на администратора + функциите за одобряване и отхвърляне, както и изтриването ( с една дума без едит на администраторските обяви). Имам листване на user-ите, градовете и категориите, както и client side сортирането им. Имам добавяне на град и категория от администраторската част. 

Равносметката, е че имам задължителното + половината от админ часта, имам 4.75 и нямам коментар към оценката!

п.п github - https://github.com/NikolayPaskulov/AngularJSProject-Ads нямам commit след 14:00 - 15:00 в неделя (11.01.2015). Изпитът ми започна в 16:10 - 16:20.

8
13/01/2015 17:18:49
arsoman avatar arsoman 419 Точки

Подкрепям колегите в търсене на истината! Аз също имам много малко по админската част, оценка 5,33! Всичко ми работи по юзерската част, дори е с респонсив дизайн за всички мобилни устройства, страниране на резултатите дори за обяви на самия юзер, както и общите, също и на админа, освен страниране, има листване на обяви, чакащи одобрение, плюс отхвърляне на публикувана обява-работи. Може да видите проекта тук, очевидно има объркване с админската част, което много подвежда, моля наистина за малко обяснения.

8
Vasilsk avatar Vasilsk 109 Точки

Здравейте,

Бихте ли хвърлили малко светлина върху оформянето на оценката?

Аз имам 194т от общо 230т(без админската част, която по условие е бонус и не влиза в оформянето на оценката) на проекта и имам оценка Добър (3.91). Съмнявам се, че това, че не съм оценявал домашни ми е свалило оценката с поне една единица.

7
gngeorgiev avatar gngeorgiev 90 Точки

Мен като цяло не ме изкефи идеята на тоя курс. Направил съм 80-90% от задължителната част и около 30% от админа и имам 4,85. Не съм направил всичко защото нямах време да се занимавам да пиша толкова голям проект, от където главно идва недоволството ми от курса.

А на мен дори не ми се е налагало да уча Angular тепърва, не ми се мисли какво е било на колегите, който за пръв път се сблъскват с него.

Да не говорим, че ще се наложи аз и още други колеги да се явим на поправителен изпит за да покажем какво наистина можем да направим, което е в работно време.

5
13/01/2015 17:49:11
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

Това с поставянето на админската част в оценката, довежда хората с пълна админситративна част в предоминантна позиция. Излиза, че има едни 200+ човека с лоши оценки и едни само 30 с добри оценки - gap-ът между тях е огромен, ако съдя по видяните места<->оценки.

7
13/01/2015 17:34:45
nikolay.paskulov avatar nikolay.paskulov 55 Точки

gap-ът е голям,защото от обясненията на колегите лесно може да се направи сметка, че съотношението на оцената м/у user и admin часта е 50 : 50.

т.е пълна user (задължителна част) около 4 и другото е +

1
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

Аз мисля че цялата тази идея с бонусите беше грешка ...

5
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.