[LSA] Изпит и оставащи лекции
Колко лекции остават до края на курса, кога ще се проведат (че им загубих дирята), ще има ли друго контролно (щяха май да са две?) и кога се очаква да е изпитът? И малко повече подробности относно него...
Колко лекции остават до края на курса, кога ще се проведат (че им загубих дирята), ще има ли друго контролно (щяха май да са две?) и кога се очаква да е изпитът? И малко повече подробности относно него...
Няма да има изпит, а просто още едно контролно и на база резултата от двете (+ точки от домашните) ще се оформя крайната оценка. Мисля че лекциите ще продължат да се провеждат всеки четвъртък, а колко още остават не е ясно. Мисля че около 4-5.
Другото контролно би трябвало да е накрая на курса.
Мариян говори по тази тема в началото на лекцията от 04.12.2014.
С две думи - колко лекции още ще има зависи от темпото (изглежда ще са 5-6), след това ще има второ контролно и няма да има практически изпит.
Това означава ли, че тези които не са правили първото контролно няма да могат получат оценки от курса и евентуално да се борят за сертификат ? Ще има ли възможност да се направят двете контролни на един път (например по време на второто) или не ?
Предполагам, че в четвъртък на лекцията ще получим отговори на въпросите си :)
мисля че този и другия четвъртък няма да има лекции
Да, получихме имейли, че на 22-ри и 29-ти няма да имаме лекции по Linux.
Аз па се излъгАх и отидОх.
Както и да е, хлътнАх с 2 левчета.
Само че новото място си е бая пропаднало, честно. В Подуяне си беше ОК - комуникативно място, по-близо до центъра, приветлива сграда - всичко шик. Защо се наложи тоя даунгрейд.
Утре ще има ли LSA
Да, подновяват се лекциите и ще се провеждат пак от 7 часа.