Portable версия на Visual Studio?
Здравейте, по-определни причини ми трябва такъв тип версия на VS, знам че има някакви стари такива, но не съумявам да намеря нови. Има ли въобще и ако да би ли могъл някой да ме насочи, благодаря! :)
Здравейте, по-определни причини ми трябва такъв тип версия на VS, знам че има някакви стари такива, но не съумявам да намеря нови. Има ли въобще и ако да би ли могъл някой да ме насочи, благодаря! :)
Здравей!
Не знам дали има официална Portable версия, но винаги можеше да го провериш в GOOGLE. Според търсенето излизат няквки файлове, но не съм ги тествал и не мога да ти кажа дали работят със сигурност. Виж, разрови се и сподели резултата. Може да помогне и на други колеги.
Поздрави
SharpDevelop Portable
Това е програмката. Аз лично я ползвах доста време. На работа нямах админ права и не можех да инсталирам Visual Studio. Но в интерес на истината много се радвам че открих този вариант. Гарантирам ти че дори ще ти е по-удобен от Visual Studio-то. :)
Хм, това изглежда доста добре и е по-леко, благодаря. Дори не ми трябва портабъл - а всъщност има и по-нова версия:
http://www.icsharpcode.net/OpenSource/SD/Download/
Ще си имам и VS2013, но когато се разгърна в цялата си 10 гигабайтова прелест SSD-то ми хлъцна :D