Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
felix_de_suza avatar felix_de_suza 100 Точки

[Exam] КПК - Поправителен изпит

Искам да попитам, ако не си знаем оценките до изпита, как ще разберем дали трябва да се явяваме и ако оценките ни излязат същата вечер(примерно) няма ли това време да е прекалено малко за да успеем да се подготвим?

Тагове:
5
C# OOP Advanced
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

Няма как да знаеш - затова сядаш и се готвиш нещо, ако се чудиш дали си го взел...
Времето е малко да - от изпита до поправката са 4 дена. Т.е. това е времето, в което човек евентуално да може да се "поправи". През това време вървят и другите поправки. Такава е схемата. Жалко, че един от най-важните курсове се кара помежду другото и изпитът му (който не е лек) е последен в поредицата от изпити, след което веднага се открива и самата поправителна сесия, но това е положението в момента.

0
21/01/2015 17:11:41
felix_de_suza avatar felix_de_suza 100 Точки

Ами на мен тези неща са ми ясни принципно, но мисля че не е доизмислено като хората, понеже аз ако искам да си повиша оценката примерно и незнам колко ми е текущата, се получава малко така решения в последния момент и мисля че идеята на поправката е наистина да се поправиш, а не да има изпит който е наистина един от тежките и за него условията по явяването, подготовката и повишаването да са ни силно ограничени.

4
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Курсът беше през цялото време на Ниво 2, което са около 4 месеца, ако не се лъжа. Ако за 4 месеца човек не се е готвил, тези 4 дни нищо няма да му помогнат. Ако не си доволен от оценката си и решиш да я повишаваш, какво би направил за тези 4 дни? Ще заучиш някакви частни решения - ако видя това в кода, да направя онова. Нали? Защото не вярвам, че ще успееш да разбереш къде точно ти куца теоретическата част, че да успееш да я покриеш.

1
felix_de_suza avatar felix_de_suza 100 Точки

Напълно съм съгласен с теб, именно за това отварям темата, понеже поправителния изпит е именно за да се подготвиш по добре и да изкараш по висока оценка, а така поставени нещата излиза, че няма смисъл от поправката? Тогава защо се пуска поправителна сесия като няма да има смисъл от нея и няма да можеш да научиш нищо за тези четири дни и това при условие, че ни изкарат оценките още в деня на самият изпит(което е абсурдно)?

8
21/01/2015 18:23:52
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

Така! Няма какво да се чака - отпуската я пуснах преди малко :D Утре си отивам на поправката. Вероятно до края на деня ще пуснат вече и опцията за записване и плащане, така че довечера като минавам отнякъде да си купя бира, ще се огледам и за някой EasyPay и  така :D

0
22/01/2015 10:48:38
LittleNinja avatar LittleNinja 71 Точки

Плащането го има вече :D

3
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Въпросът е принципен. Не ми се струва съвсем о.к. изпитът да е утре, а днес, вече ранен следобед, да няма резултати.

3
LittleNinja avatar LittleNinja 71 Точки

Вече имаме резултати.. :)

0
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Като писах нямахме още. Явно току що са ми ги качили в моя профил.

0
Karlie avatar Karlie 438 Точки

Първо, благодаря за труда на всички от екипа, който вероятно последните дни се е скъсали да проверяват, за да изкарат оценките възможно най-бързо. Но, да, доста неудобно се получи с тези оценки в последния момент, за мен поне, вероятно и за доста други. Затова моля, за в бъдеще, ако се получи такава ситуация, да се допусне все пак изключение и да може да се плаща за изпита на място преди провеждането му, както беше на миналата сесия.

2
22/01/2015 14:23:39
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

Тъй като съвсем скоро излезнаха резултати от изпита по КПК и може би ще има хора от Вас, които искат да се явят на поправителен/повишителен изпит, плащането за него може да направите малко преди началото на изпита. 

Изпитът започва в 10:00 часа. Плащания ще се приемат от 9:00 до 9:50 часа на 23 янаури 2015 г.

-5
mzografski avatar mzografski 189 Точки

Странно,  но аз все още нямам оценка.... 

6
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

И аз нямам оценка ... 

6
DNNdrago avatar DNNdrago 145 Точки

Не знам каква е причината, но и аз все още нямам оценка.

5
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

До автора:

Колега , май ще трябва да играем камък, ножица, хартия .. дали ще се ходи на изпит или не. Вече е 19:55 , изпита е утре в 10, а аз не знам дали го взимам... Пародия.. с извинение :)

4
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

Този  курс трябва да се направи на няколко части с отделен изпит за всяка. Като цяло много хора го пренебрегнаха. Посещаемоста беше ниска. Отделно, така съвпаднаха нещата с изпити които трябва да се проверяват ръчно и бавно и заедно с местенето на SoftUni, нещата се струпаха много. Мисля че екипа ще промени някои неща по програмата.

Забравих да спомена и fast-track курсовете, които, поне LSA, беше тотално игнориран и отписан от голяма част от колегите, просто защото нямат време.

А да, и екипните проекти. Някои хора вече не искат да чуят за тях :)

Не че трябва да са лесни нещата, защото няма да се научим на нищо. Ама специално за работещите,ако добавим и тези които са и семеиини... е доста натоварено. :)

5
22/01/2015 23:47:33