Здравей,
така като гледам, най-накрая като изпечаташ резултата, печаташ и един празен ред, който е излишен:
System.out.println(result);
System.out.println(""); - това е излишно
opCode = input.nextLine();
и според мен оттам ти идва проблема. Пробвай да го махнеш да видим какво ще стане. :)
Също така не е нужно в края на всеки case в switch-a, opCode да го правиш да е END. Ти така или иначе му казваш по-надолу какъв ще е, след печатането на резултата с opCode = input.nextLine(); Трябва да го променяш само на този ред, защото до колкото разбрах идеята тук е в края на всяко изпълнение на while-а да му подадеш какво да прави след това - дали да прекрати и да не се изпълни втори път (END) или да се изпълни още веднъж със съответните параметри (например INC нещо си) и т.н. докато не решиш да му подадеш END, за да спре.
Здравейте. И на мен ми дава "Test #1 (Incorrect answer)". Предполагам, че проблема трябва да е от: case "INC". Моля за помощ. Благодаря предварително.
Линк към решението:
Имаш бъгове в три от операциите. Дебъгвай с граничните стойности на входните данни и би трябвало да успееш да ги хванеш.
В "case "INC"" промених: result = (long)operandOne + 1. В "case "ADD"" промених: result = (long)operandOne + (long)operandTwo. Пробвах с граничните стойности на входните данни и смята правилно.
Още един бъг остава в такъв случай :)
Здравейте!
Аз тествах със дадените примери в задачата, както и с други примери и програмата ми работи, както трябва (или поне според мен :) ), но явно нещо не е както трябва, защото в Judge ми дава 0 точки и грешката "Test #1 (Incorrect answer)". Времето и паметта са в рамките на посочените.
Тук ми е кода, ако някой има идея какъв е проблема, ще съм благодарна на помощта ви :)
Здравей,
Като насоки мога да ти подскажа няколко теста, които сама да пробваш:
1. Да се опиташ да декрементираш минималната стойност на int-a (-2147483648).
2. Да инкрементираш максималната стойност на int-a (2147483647).
3. Да събереш две числа с максимални стойности (2147483647 + 2147483647)
Поглеждайки резултата би трябвало да се досетиш какво трябва да промениш ;)
Пробвай ръчно да вкараш данните, не с copy-paste и да дадеш повече от 1 команда - ще откриеш грешката си веднага.
Много ви благодаря за бързите отговори! Помогнахте ми да си намеря грешките, повечето ги оправих почти веднага, а останалите след много чудене и мъки :D Благодаря за насоките, много бяха полезни!