Предложение относно поканите за екипни проекти

Здравейте,

Съобщенията, които се показват в профила са прекрасна идея, но не дават много информация. Поне лично на мен.

След отварянето на самото съобщение се показва едва ли не същото изречение. Плюс пояснението за заявяване на желание, но неучастие . Разбира се има и имейл известия, но аз получих такова едва след като направих своят избор в системата. Не знам дали това, че съм записан онлайн е причината за това.

Идеята ми е нека съдържанието на самото известие да бъде по-информативно, както това на имейла. Ето някои важни неща, които според мен трябва да се включат:

  1. Краен срок на записване - все пак трябва да се знае колко време имаме, за да направим своя избор;
  2. Евентуален срок за изготвянето на екипния проект - предполагам ще се съгласите с мен, че е добре човек да знае за какъв срок поема ангажимент нещо да бъде сбършено. Едно е човек да има желание, но не винаги има физическата възможност да го осъществи.
  3. Пример или линк към самото задание  - както е в имейла;
  4. Дали направеният избор е краен - Аз поне не видях дали след като съм направил избора си, мода да го променя (разбира се преди крайният срок). Ако има такава възможност, нека бъде описано как точно става. А ако в момента няма таква мисля, че ще е добре да се обмисли за такава. Все пак ако се запишеш още първият ден и на следващият изникне нещо не предвидено ще е добре да можеш откажеш участието си.