Entity Relations, 1. Student System
Здравейте колеги.
Гърми ми трети тест на тази задача и ми дава 75 от 100 и немога да разбера къде е проблема.
Някой ще има ли възможност да погледне или да ми изпрати работещо решение за да погледна и да сверя?
Ето линк към кода на задачата ми в гит хъб - https://github.com/stefism/Projects/tree/master/C%23%20Entity%20Framework%20Core%20June%202020/10%20EXERCISE%20ENTITY%20RELATIONS/EntityRelationsExercises/P01_StudentSystem
Благодаря ви за съдействието!
Мерси много, че винаги ми помагаш!
Мен тук доста ме затрудни това, че са направили така, че имената на таблиците да се различават от имената на пропертитата. Доста време се мотах това да го оправя, но на първите тестове judge поне показваше входа.
Сега ще започна да сверявам двата кода за да видя кое го чупи точно.
Мерси пак!
Здравей.
Както ме помоли, пиша след като си открих грешката, благодарение на твоя код :D
Проблема беше, че две от пропертитата ги бях кръстил в множествено число и това не му е харесвало на judge-то.
"public Course Course" беше "Courses" и "public Student Student" беше "Students". Като ги оправих и стана.
Между другото в твоя клас Course защо имаш
public virtual ICollection<StudentCourse> StudentCourses { get; set; }
и
public virtual ICollection<StudentCourse> StudentsEnrolled { get; set; }
Това първото StudentCourses { get; set; } принципно не трябва, щото не е описано в условието и минава и без него.
Поне така си мисля де.
Супе, че си го намерил, Judge-a е много капризен :D
Следвах първо примера на Крис, после погледнах как трябва с се казват нещата, сигурно съм забравил да го махна
:)