Оценки, презаписване на ниво
Вече 10-11 месеца уча в СофтУни, броя и нулевото ниво. Сега приключих второ ниво и от СофтУни имам много щедро предложение да презапиша нивото, защото не съм усвоил материала. Да презапиша второ ниво само срещу 100 лв(онлайн), а те с радост ще ми предоставят същите материали, които вече ми бяха предоставени. Много приятно предложение да загубя 4 месеца от живота си.
Защо ме спират да запиша 3-то ниво? Защото нямам изисквания минимален брой взети изпити, който както те пишат е само 4. Само 4. Имам невзет по КПК и нямам оценка по AngularJS. Нямам оценка, защото не се явих на защита. Не се явих на защита, защото за мен курсът беше слаб и е наглост хора, които не могат да направят един добър курс да ми поставят оценка. Защото това което се прави с част от курсовете е едно отбиване на номера, че е предаден определен материал и ми писна да го правят. Нищо общо с качествено обучение. Това претупване и отбиване на номера не го приемам за курс, но ако държат да го броят оценката ми е Отличен 6 и си я поставям аз, защото аз съм си преподавал и сам съм си учил, и съм много доволен от себе си. Има още нещо второ ниво започна като ниво от 4 курса за 4 месеца и премина в 5 курса за 5 месеца. Мен пита ли ме някой дали искам това?
Нямам договор в който пише, че ще повтарям или ще спирам обучението при два невзети изпита. Искам да уча SQL, защото се търси повече от Angular, а защо ме спирате? И като твърдите, че не съм усвоил материала двата курса JavaScript SPA и AngularJS много си приличат, дори заданията са подобни едно на друго. Малко HTML + REST заявки е и в двете места. По JavaScript SPA имам 4,98. Това, което не съм усвоил са юнит тестовете. Те ми трябват за да си взема оценката по КПК и да ги науча за да си взема оценка са два-три дни, а вие искате да загубя 4 месеца. Няма да стане. Това което може да стане е да ми се извините адекватно и подобаващо, но в замяна до момента получавам личното мнение на хора от екипа, че не съм бил прав да бъда ядосан???