Грешка при качване на домашно
Проблемът ми за момента е простичак,качих домашното на 29.01.2015 можеби към 23:30 точен час немога да дам но ми изписва че нямам пратено домашно
Проблемът ми за момента е простичак,качих домашното на 29.01.2015 можеби към 23:30 точен час немога да дам но ми изписва че нямам пратено домашно
Ако си го оставил за последния момент и си го пратил в 23:55 по часовника на твоя компютър/телефон е възможно просто часовника на сървъра да е бил с 5 минути напред/назад спрямо твоя и това да е довело до невъзможност да си пратиш домашното. Много хора "изпищяха" когато 5 минути преди крайния срок неможеха да си пратят домашното, но мисля, че нетрябва да се чакат последните 5 минути за да си прати човек домашното....
Съгласен съм с мнението ти че нетрябва да се чака 99 минута но моят проблем е че го пратих на 29 а краиния срок е до 30 в 23:59 реално аз съм го пратил 24 часа преди срока моя е грешката че на 30 не погледнах но съм сигурен че като го качих ми изписа че е качено и няма проблем а сега преди лекцията като влязах ми пише че нямам пратено. Надявам се да не съм аз направил грешка при качване и сега само да губя времето ви но до доказване на противното мисля че съм го пратил
Не съм разбрал правилно значи, ще ме извиняваш за което, ако си сигурен в това което казваш пиши едно писмо до екипа би трябвало да има някъде из сървърите кое кога е пратено....