Loading...
MiBuena avatar MiBuena 7 Точки

[Homework] C# Basics - Introduction to programming - оценка на домашно, невъзможно отваряне?

Здравейте,

в момента оценявам домашни работи на колеги. В настоящата домашна колегата е качил само файла: "Intro-Programming-Homework.sln" и никакви други файлове, свързани с програмите.

Когато се опитам да го отворя, на всички проекти ми излиза "Hello, CSharp (unavailable), CurrentDateTime (unavailable) и нищо не се отваря. 

Можете ли да ми помогнете? Има ли някакъв начин да стартирам файловете при положение, че е наличен само .sln файлът?

Благодаря! 

Тагове:
1
Programming Basics
dimmarinov avatar dimmarinov 29 Точки

Аз лично бих маркирал, че няма домашна работа. Поради простата причина, че нито една от задачите не може да бъде стартирана. И разбира се, коментар какви проблеми има с изпратеното домашно, както и обяснение кои файлове и как трябва да бъдат качвани/изпратени следващият път.

0
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Ако има само .sln файл няма начин да видиш какъвто и да е код. Кодът се държи в .cs файловете. Може да му оставиш един коментар, че не е това начина за качване на домашно и да му опишеш как става - най-вероятно за да прати само .sln не знае и ще му бъде от полза. :)

2
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Потърси дали има .cs файлове, ако ги няма - слагаш 0.

Нормално е в първите домашни да има недоразумения, затова - качвайте всичко и недейте да триете каквото и да било.

0

Здравейте,

благодаря ви за отговорите.

Свалих отново домашното и разгледах този път в архивирания файл. Като се отвори основната папка, там си имаше освен .sln файл-а и папки за проектите. Явно аз грешно съм разархивирала първия път.

Сега обаче като се опитам да стартирам задачите, ми дава, че Source- файлът не може да бъде открит.

Можете ли да ми кажете защо се получава така? Аз и сега мога да проверя дали колегата си е направил добре домашните като пейстна кода в нов проект, но все пак. 

Тъй като съм начинаеща, ще се радвам на малко ориентиране, за да знам къде греша.

Благодаря!

0
01/02/2015 13:59:21

П.С. За по-ясно - ето  как изглежда грешката.

0
01/02/2015 14:54:41
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Колегата ти не е архивирал както трябва домашното, явно е трил някакви неща, за да спести памет, а както виждаш вместо това е създал допълнителни главоболия на проверяващите. За това казах, че е най-добре всичко да се зипне - цялата папка със solution-a и всичко останало. Демек - не е твоя вината.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.