Тениски (предложение)
Добър ден! Хрумна ми една идея за тениска на softuni.Има толкова сайтове за правене на тениски.Целта на тези тениски не е да се фука някой или подобни исторйи?Едно лого прилично и отзад някакъв надпис..?
Добър ден! Хрумна ми една идея за тениска на softuni.Има толкова сайтове за правене на тениски.Целта на тези тениски не е да се фука някой или подобни исторйи?Едно лого прилично и отзад някакъв надпис..?
Планираме да пуснем на кафето тениски на СофтУни. Това не пречи да предложите ваш дизайн. Очакваме качествен Photoshop файл.
Знам поне 5 човека, които веднага биха си поръчали :) Бях видял снимка на Наков с тениска на софтуни, ако ги пуснат тези или подобни за всеобща продажба - ще си вървят със сигурност.
Ако се пускат както каза ти.По добре самите softuni да си ги правят и продават :)Така хем малко реклама и повече ще ознаят за проекта.А пък и малко допълнителен доход за Софтуни.
Защо не го направите всеки записал се за първо ниво като си плаща таксата да получава и по една фанелка, може и чаша? Дали е възможно подобно нещо?
Напълно съгласен съм! Подкрепям инициативата, обаче ние ли трябва да се захванем с тази работа или колегите от SoftUni ? Може би ще е по-добре ако направят нещо подобно на книжката Introprogramming , само че с тениски :) А какво ще кажете и за шапки .. идва лято .. жега .. една шапка с логото на университета ще е много готско :)
Поздрави
Аз ще съм от първите, които ще си купи :) Палец от мене :)
Аз знам една много читава фирма за печат на тениски (понеже работя в областта на рекламата). Ако искате можем да решим колко и какви тениски ни трябват, за да попитам за оферта :)
Една такава тениска струва 15-20лв. Не повече.
Ако са по-голям брои, всяка фирма ще нарпави отстъпка.
Ako искате преместете тази тема в категория "Предложения и проблеми" и дано я вземат в предвид. Аз лично с удоволствие ще стана рекламно лице :)
И аз бих си купил тениска или суйчер, а ако пуснете книгата и нея бих си купил.
Книгата одавна е пусната. Може да се разтърсиш къде я има или да отидеш до университета и да я вземеш от Наков.
Книгите на Светлин Наков: http://www.introprogramming.info/
Можета да намерите "Въведение в програмирането със C#" в кафето в СофтУни, както и тук: http://www.introprogramming.info/intro-csharp-book/order/
Може ли да ми я изпратите по пощата книгата, с автограф от Наков?
Купувам веднага! Евала за идеята!
Поздрави!
Даа, и аз съм ЗА! Ама бих се изкефила освен логото, разбира се, да пише нещо нестандартно, ако ще и "НАКОВалня за програмисти" :D или някой готин code цитат на гърба, нещо пооо-неофициално може би, с чувство за хумор ^^
Напълни ми душата с това "НАКОВалня за програмисти" :D
Наскоро видях по улицата тениска с надпис: "Will code for food". Също звучи яко :D
Ей тоя коментар изкърти :D Моля, който отговаря за реализацията на тениските да вземе с повишено вминание този пост !! Отбележето го с "ВАЖНО" или нещо подобно, обаче ме разсипа :D :D :D :D
Имам познат в София , който прави тениски по поръчка със сито печат - възможно най-издръжливия начин на щамповане. Имам тениски от него ,с които тренирам от 4-5 години,прани безброй пъти и щампата не е мръднала..по-скоро тениската избеля :D.
Единственото е че трябва да се съберем по-голяма група, за да ни излезе за без пари.
И аз бих си купил такава тениска имам също и познат в този бранш. А защо наистина да са само тениски. Мисля че това ще е добър финансов Ъпгрейд за СофтУни. Евала за идеята JeRRy.
Дано някой от екипа на Softuni са видяли нашите предложения:) Ако пък не предплагам да се съберем хората , който искаме тениски и да се оговорим с твоя познат човек.
Я пусни някакви контакти. Ние наскоро печатахме тениски. Търсехме добро качество - да не се прецакват след 2-3 пранета. Купихме нещо скъпичко - около 8-9 лв. на бройка при количество 100. Търсехеме качество. Имам такава тениска от същата фирма и е качествена, наистина. Обаче този път не сме доволни. Печатат е некачествен. Материята не е лоша, но тениските не са топ качество. Така че ако имаш контакти на някой, който гарантирано прави качествени тениски, които издържат с години, пиши на info @ softuni.
И аз съм много навит да си взема тениска. Ще е яко преди да е свършил курса да се направят и пуснат за продажба в кафето.