Тениски (предложение)
Добър ден! Хрумна ми една идея за тениска на softuni.Има толкова сайтове за правене на тениски.Целта на тези тениски не е да се фука някой или подобни исторйи?Едно лого прилично и отзад някакъв надпис..?
Добър ден! Хрумна ми една идея за тениска на softuni.Има толкова сайтове за правене на тениски.Целта на тези тениски не е да се фука някой или подобни исторйи?Едно лого прилично и отзад някакъв надпис..?
На кой да оставя капаро за тениска?
Евала за идеята!
Даже искам няколко.
Кой събира инфо за желаещите и размерите?
Здравейте колеги! Аз се занимавам и работя в тази сфера, правя щамповани тениски, чрез нова технология, която се впива в тъканта на тениската, а не е просто мастило върху нея, съответно е доста по-качествено и издържливо и изглежда по-добре. Нарича се Transferable print. Ако се съберете повечко хора, цената на тениска ще бъде около 20 лева. Аз съм напрваил два бързи варианта на бяла и синия тениска. Долу можете да ги видите. Сложил съм само примерно логото на университета, като може да се сложи всичко, което ви дойде, като хрумка. Сега видях и поста на Наков, ако му се струва добра цената, може да ми пише. Сега ще измисля някакви варианти за дизайн, който можете да ги ползвате свободно, дори и да не използвате нашата технология за печат.
Цък
Цък
П.С
Трябва да я свалите снимката, за да видите истинските цветове.
Не е зле! Но може и по добре да се измисли.
Надявам се да предвидите модел за дамите
Наистина са доста по-малко в университета, но честно казано този мъжки модел ми се струва непрактичен.
Разбира се, че ще има и за дамите. По-късно ще кача и дизайн върху дамска тениска.
Да, напълно съм съгласна. Трябва и нещо в "розово" ;) за дамите
Здравейте пак :)
Ето както обещах някакви варианти за тениски. Едното даже става и за плакат. Можете да ги ползвате за бъдещите тениски. Само ми пишете на лична да дам векторните файлове. Както се досещате нито надписът, нито подредбата е задалжителна, всичко може да се промени. Ако имате идеи или нещо Ви кефи из интернет, но не можете да го реализирате - споделете го тук. Аз ще се опитам да го илюстрирам :)
Само да попитам.Някой взе ли си вече тениска защото Наков каза ,че ще има в кафенето
?
Ми аз съм дал контактите на Наков за дорба фирма за щамповане. Но за тези тениси, които аз съм предложил, никои не ми е писал да му дам работните файлове. :)
Предпоследната е най-добра за мен :D
Има ли някакво развитие по темата с тениските?
С нетърпение ги чакаме, а не казвате дали ще имаме удоволствието да си купим.
Бих си купил освен тениска и един стикер с логото на СофтУни(примерно за лаптопа ми), ако решите да пуснете. Моля, да Ни уведомите във форума, когато някакви артикули са налични за продаване :)
Това със стикера ми хареса и на мен като идея. От Apple заедно с продуктите си, подаряват стикер с ябълка, който всеки си го лепи както и където намери за добре (на лаптоп, кола, врата...).
С размер на техните стикери, такъв на SoftUni ще се продава добре.
Искаме тениски !!
Май всички сме зарибени по темата с тениските, представям си как влизам в залата и поне още 20 души са с тениска на СофтУни, пък както беше споменал един колега това може да се направи и за шапки, пък и нищо не пречи след като ще се преподава и Photoshop да имаме за задача да измислим някакъв нов дизаин и да си организираме гласуване между нас за вида на следващия тираж от тениски .