Loading...
JeRRy avatar JeRRy 0 Точки

Тениски (предложение)

Добър ден! Хрумна ми една идея за тениска на softuni.Има толкова сайтове за правене на тениски.Целта на тези тениски не е да се фука някой или подобни исторйи?Едно лого прилично и отзад някакъв надпис..?

Тагове:
23
Общи приказки
ViktorIvanov avatar ViktorIvanov 0 Точки

На кой да оставя капаро за тениска?

0
LinAdmin avatar LinAdmin 78 Точки

Евала за идеята!

Даже искам няколко.

Кой събира инфо за желаещите и размерите?

0
Shoilev avatar Shoilev 0 Точки

Здравейте колеги! Аз се занимавам и работя в тази сфера, правя щамповани тениски, чрез нова технология, която се впива в тъканта на тениската, а не е просто мастило върху нея, съответно е доста по-качествено и издържливо и изглежда по-добре. Нарича се Transferable print. Ако  се съберете повечко хора, цената на  тениска ще бъде около 20 лева.  Аз съм напрваил два бързи варианта на бяла и синия тениска. Долу можете да ги видите. Сложил съм само примерно логото на университета, като може да се сложи всичко, което ви дойде, като хрумка. Сега видях и поста на Наков, ако му се струва добра цената, може да ми пише. Сега ще измисля някакви варианти за дизайн, който можете да ги ползвате свободно, дори и да не използвате нашата технология за печат.

Цък
Цък

П.С 
Трябва да я свалите снимката, за да видите истинските цветове.

4

Не е зле! Но може и по добре да се измисли.

0
LenaB avatar LenaB 112 Точки

Надявам се да предвидите модел за дамитеcool

Наистина са доста по-малко в университета, но честно казано този мъжки модел ми се струва непрактичен.

2

Разбира се, че ще има и за дамите. По-късно ще кача и дизайн върху дамска тениска.

0
violet avatar violet 3 Точки

Да, напълно съм съгласна. Трябва и нещо в "розово" ;) за дамите

0

Здравейте пак :)

Ето както обещах някакви варианти за тениски. Едното даже става и за плакат. Можете да ги ползвате за бъдещите тениски. Само ми пишете на лична да дам векторните файлове. Както се досещате нито надписът, нито подредбата е задалжителна, всичко може да се промени. Ако имате идеи или нещо Ви кефи из интернет, но не можете да го реализирате - споделете го тук. Аз ще се опитам да го илюстрирам :)

Цък

Цък

Цък

Цък

Цък

Цък

Цък

5

Само да попитам.Някой взе ли си вече тениска защото Наков каза ,че ще има в кафенето 
?

0

Ми аз съм дал контактите на Наков за дорба фирма за щамповане. Но за тези тениси, които аз съм предложил, никои не ми е писал да му дам работните файлове. :)

0
Todor09 avatar Todor09 24 Точки

Предпоследната е най-добра за мен :D

1
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Има ли някакво развитие по темата с тениските?

6
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

С нетърпение ги чакаме, а не казвате дали ще имаме удоволствието да си купим.

1
rosenrusev avatar rosenrusev 175 Точки

Бих си купил освен тениска и един стикер с логото на СофтУни(примерно за лаптопа ми), ако решите да пуснете. Моля, да Ни уведомите във форума, когато някакви артикули са налични за продаване :)

6
quester avatar quester 3 Точки

Това със стикера ми хареса и на мен като идея. От Apple заедно с продуктите си, подаряват стикер с ябълка, който всеки си го лепи както и където намери за добре (на лаптоп, кола, врата...).

С размер на техните стикери, такъв на SoftUni ще се продава добре.

0
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Искаме тениски !!

3
reivs avatar reivs 15 Точки

Май всички сме зарибени по темата с тениските, представям си как влизам в залата и поне още 20 души са с тениска на СофтУниlaughing, пък както беше споменал един колега това може да се направи и за шапки, пък и нищо не пречи след като ще се преподава и Photoshop да имаме за задача да измислим някакъв нов дизаин и да си организираме гласуване между нас за вида на следващия тираж от тениски smile.

4
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.