Loading...
JeRRy avatar JeRRy 0 Точки

Тениски (предложение)

Добър ден! Хрумна ми една идея за тениска на softuni.Има толкова сайтове за правене на тениски.Целта на тези тениски не е да се фука някой или подобни исторйи?Едно лого прилично и отзад някакъв надпис..?

Тагове:
23
Общи приказки
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5295 Точки
Best Answer

Планираме да пуснем на кафето тениски на СофтУни. Това не пречи да предложите ваш дизайн. Очакваме качествен Photoshop файл.

7
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Знам поне 5 човека, които веднага биха си поръчали :) Бях видял снимка на Наков с тениска на софтуни, ако ги пуснат тези или подобни за всеобща продажба - ще си вървят със сигурност. 

3

Ако се пускат както каза ти.По добре самите softuni да си ги правят и продават :)Така хем малко реклама и повече ще ознаят за проекта.А пък и малко допълнителен доход за Софтуни.

7
daniel_tsonkov avatar daniel_tsonkov 32 Точки

Защо не го направите всеки записал се за първо ниво като си плаща таксата да получава и по една фанелка, може и чаша? Дали е възможно подобно нещо?

4
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

Напълно съгласен съм! Подкрепям инициативата, обаче ние ли трябва да се захванем с тази работа или колегите от SoftUni ? Може би ще е по-добре ако направят нещо подобно на книжката Introprogramming , само че с тениски :) А какво ще кажете и за шапки .. идва лято .. жега .. една шапка с логото на университета ще е много готско :)

Поздрави

2
dimitarstoyanov90 avatar dimitarstoyanov90 164 Точки

Аз ще съм от първите, които ще си купи :) Палец от мене :)

1
Cloudscaqwerty avatar Cloudscaqwerty 2 Точки

Аз знам една много читава фирма за печат на тениски (понеже работя в областта на рекламата). Ако искате можем да решим колко и какви тениски ни трябват, за да попитам за оферта :)

1
beBoss avatar beBoss 507 Точки

Една такава тениска струва 15-20лв. Не повече.

Ако са по-голям брои, всяка фирма ще нарпави отстъпка.

2
Plami avatar Plami 373 Точки

Ako искате преместете тази тема в категория "Предложения и проблеми" и дано я вземат в предвид. Аз лично с удоволствие ще стана рекламно лице :)

1
WhatTheFoxSay avatar WhatTheFoxSay 61 Точки

И аз бих си купил тениска или суйчер, а ако пуснете книгата и нея бих си купил.

2
beBoss avatar beBoss 507 Точки

Книгата одавна е пусната. Може да се разтърсиш къде я има или да отидеш до университета и да я вземеш от Наков.

2
LinAdmin avatar LinAdmin 78 Точки

Може ли да ми я изпратите по пощата книгата, с автограф от Наков?

0
Kibork avatar Kibork 87 Точки

Купувам веднага! Евала за идеята!

Поздрави!

1
Yulia avatar Yulia 1346 Точки

Даа, и аз съм ЗА! Ама бих се изкефила освен логото, разбира се, да пише нещо нестандартно, ако ще и "НАКОВалня за програмисти" :D или някой готин code цитат на гърба, нещо пооо-неофициално може би, с чувство за хумор ^^

15
batebobo avatar batebobo 90 Точки

Напълни ми душата с това "НАКОВалня за програмисти" :D 
Наскоро видях по улицата тениска с надпис: "Will code for food". Също звучи яко :D

2
nikbikbank avatar nikbikbank Trainer 76 Точки

Ей тоя коментар изкърти :D Моля, който отговаря за реализацията на тениските да вземе с повишено вминание този пост !! Отбележето го с "ВАЖНО" или нещо подобно, обаче ме разсипа :D :D :D :D

0
AdriyanMihaylov avatar AdriyanMihaylov 25 Точки

Имам познат в София , който прави тениски по поръчка със сито печат - възможно най-издръжливия начин на щамповане. Имам тениски от него ,с които тренирам от 4-5 години,прани безброй пъти и щампата не е мръднала..по-скоро тениската избеля :D.

Единственото е че трябва да се съберем по-голяма група, за да ни излезе за без пари.  

2
vvalchanov1988 avatar vvalchanov1988 6 Точки

И аз бих си купил такава тениска имам също и познат в този бранш. А защо наистина да са само тениски. Мисля че това ще е добър финансов Ъпгрейд за СофтУни. Евала за идеята JeRRy.

1

Дано някой от екипа на Softuni са видяли нашите предложения:) Ако пък не предплагам да се съберем хората , който искаме тениски и да се оговорим с твоя познат човек.

0
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5295 Точки

Я пусни някакви контакти. Ние наскоро печатахме тениски. Търсехме добро качество - да не се прецакват след 2-3 пранета. Купихме нещо скъпичко - около 8-9 лв. на бройка при количество 100. Търсехеме качество. Имам такава тениска от същата фирма и е качествена, наистина. Обаче този път не сме доволни. Печатат е некачествен. Материята не е лоша, но тениските не са топ качество. Така че ако имаш контакти на някой, който гарантирано прави качествени тениски, които издържат с години, пиши на info @ softuni.

7
IvanStoyanov avatar IvanStoyanov 68 Точки

И аз съм много навит да си взема тениска. Ще е яко преди да е свършил курса да се направят и пуснат за продажба в кафето.

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.