Имам ли право да присъствам понякога на лекции ако записан съм онлайн?
Доколкото знам нямаш право да ходиш на редовните лекции, но не съм видял да има face-control и да проверяват, така че можеш да опиташ ако мине номера да ходиш "нелегално" ако съвестта ти го позволява и има свободни места в залата. Има някои семинари, които са отворени за всички студенти. Но най-добре питай екипа на Софтуни за по-компетентно мнение. Поздрави.
Здравей,
Ако става дума за курса по С# Alpha или Omega, може да идваш, но ако говориш за редовните нива - не, не може :)
Подобни въпроси по-добре задавай на имейла на СофтУни или пиши на лектора на курса, който може да ти отговори.
Имаше тема, в която ни насърчаваха да се възползваме от компютрите в залата и компанията на колегите. Там споменаха, че никой не спира онлайн студентите да го правят. Също така споменаха, че не е проблем да присътстваме по време на лекциите при условие, че сме в stealth режим.
@AleksandurSeferinkin
Ако става въпрос са 1во и 2ро ниво, то какъв е смисъла едните да плащат 3 пъти повече, ако и онлайн студентите ще си ходят на лекции. Не е позволено присъствието за онлайн студенти, както пише и в плана на университета.
Предварително се извинявам, ако не си имал това предвид.
Ако можеше всеки би се записъл онлайн или просто, като наблюдател и да ходи да използва ресурсите на лекторите безплатно :)