Проблем с Judge при submit-ване на задачи - Advanced Query Exercise
Здравейте, колеги!
Опитвам се да кача която и да е от задачите и ми дава следния error в judge:
...
Test_001.cs(13,16): error CS0234: The type or namespace name 'Initializer' does not exist in the namespace 'BookShop' (are you missing an assembly reference?) [...\NUnitLiteConsoleApp.csproj]
Test_002.cs(13,16): error CS0234: The type or namespace name 'Initializer' does not exist in the namespace 'BookShop' (are you missing an assembly reference?) [...\NUnitLiteConsoleApp.csproj]
Test_003.cs(13,16): error CS0234: The type or namespace name 'Initializer' does not exist in the namespace 'BookShop' (are you missing an assembly reference?) [...\NUnitLiteConsoleApp.csproj]
Test_004.cs(13,16): error CS0234: The type or namespace name 'Initializer' does not exist in the namespace 'BookShop' (are you missing an assembly reference?) [...\NUnitLiteConsoleApp.csproj]
Test_Open_001.cs(10,16): error CS0234: The type or namespace name 'Initializer' does not exist in the namespace 'BookShop' (are you missing an assembly reference?) [...\NUnitLiteConsoleApp.csproj]
Build FAILED.
...
Всички класове са ми public. Namespace-овете ги проверих 10 пъти. Работи перфектно когато го пусна, но гръмва в judge. Приложението е разделено на отделни проекти и имам reference към тях. Изтрил съм bin и obj директориите. Zip file-a съдържа следните папки където са и съответните проекти:
-BookShop
-BookShop.Data
-BookShop.Models
-BookShop.Models.Enums
Моля за помощ, че нещо не успях да намеря решение. :)
Downgrade-нах на Microsoft.EntityFrameworkCore.SqlServer 2.1 (единствения NuGet пакет който ползвам за този проект) и пак не стана не знам какво иска... Пробвах и .NET Core 2.1 и пак не става. Аз не знам принципно judge на коя версия от EF работи. До сега не съм имал такъв проблем. На предишните упражнения си ползвах само най-новите версии и бачкаше всичко.
Намерих си проблема... Можело да си свалим проекта или да го направим сами, само че в тяхния проект има някакъв допълнителен неймспейс BookShop.Initializer за който не е описано нищо в условието. Просто си дърпам проекта Мерси все пак!