Запитване относно записване
Привет,въпросът ми е кога е крайния срок за записване за online курса който започва на 09.02.2015? Педстои ми да си закупя лаптоп до няколко дни, и се опасявам че,ако до посоченя срок не съм го взел още,а съм се регистрирал от смартфона си,ще представлява ли пречка това обстоятелство? Защото много искам да учасвам!?
Предварително Благодаря !!!
Всъщност,точно това стана,системата ми иска начин на плащане и неуспях да се запиша като онлайн ученик !!! Имам още въпроси!
Защо немога да запиша онлайн за C#,след като пише краен срок 07.03.?
Дали е подходящ този курс ,НTML за напулно индианци като мен? Благодоря :)
Записах се като наблюдател за C#,
това добре ли е за начинаещи?
Ще има ли скоро друг такъв C#,за да знам дали да се хвърлям в дълбокото със кредит за хубав лап топ?
Ето оттук можеш да кандидатстваш за C# Basics. Записването става през тази кандидатура, а не през курса. Записвайки се като наблюдател значи, че само ще получаваш мейли когато има нова лекция, но реално не участваш в системата. До 11 Февруари е записването за този подготвителен курс. Ако смяташ да ходиш присъствено - в залата има настолни компютри, на които можеш да работиш, дори и да нямаш лаптоп - достатъчно е само да посочиш при кандидатстването, че няма да носиш собствен, но наистина ако ще се занимаваш сериозно си ти трябва. Не е нужно да се изхвърляш с някакъв много мощен, моят например е за 600лв, което за лаптоп е сравнително малко, но си ми върши отлична работа.
А курсът по HTML/CSS също е за напълно начинаещи :)