[Homework] Databases - Database System Overview
Здравейте, реших да отворя тема за първото домашно в курса. Ето го и моето творение ЦЪК
Здравейте, реших да отворя тема за първото домашно в курса. Ето го и моето творение ЦЪК
Както повечето задачи от това домашно започват с "Perform a research (e.g. Google or Wikipedia)" и си представям колко хора ще се изредят да направят един хубав, старателен research в Softuni, случайно точно в тази тема. Отсега усещам как при проверката ще има "И трите домашни, които трябваше да проверя бяха абсолютно еднакви... СЛОЧАИНОСТ?!?!!"
И аз взех от тук-от там(като гледах да не е wikipedia, а источник специализиран в дадената сфера), но идеята е не само да направите copy/paste, но и да се опитате и да го осмислите, защото едва ли някой ще се занимава с вас, ако евентуално не знаете какво са index-и или различните видове ключове и връзки м/у таблиците.
Към екипа: оправете имената на файловете на задачи 6 и 7, имената са еднакви "database-normalization.txt".
Аз сложих всичко в един pdf файл, някак си по-подредено и лесно за четене ми се струва. Замислям се за backup да сложа в архива и един текстов файл, че не знам оценяващия дали ще ми хареса идеята за pdf документа.
Темата предразполага към това. :) А и колегата Траян доста се е постарал.