Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
devisil avatar devisil 2 Точки

Проблем при заявявка за издаване на сертификат

Здравейте, 

Някой друг сблъсквал ли се е с проблем при заявка за издаване на сертификат - в секция "Обучения" при мен не е активен нито един курс, а съм записана за такъв, както и е платена таксата за явяване на изпит, при което не мога да се ориентирам къде мога да прикача документите за заявка.  Изпускам ли нещо? 

Тагове:
0
SoftUni Digital
MariqnK1 avatar MariqnK1 52 Точки

Трябва да завършиш курсовете с оценка >= 5 и СЛЕД това може да провериш за сертификати. За сертификати от СофтУни не ти трябват документи, само имената ти на латински и оценка над 5. Ако искаш официални сертификати по пътищата на циркаджиите от МОН, ще трябва да им изпратиш някаква бомащина, която не ми се коментира.

0
09/09/2020 15:29:46
devisil avatar devisil 2 Точки

Е, добре, но нали след започването на курса в рамките на 14 дни трябва да се подаде заявка за сертифициране, с дипломата и медицинското, които искат?! Как да се качат в платформата тези неща, след като няма опция?... Аз точно за тази бумащина към ЦПО-то говоря, за сертификата за професионално обучение. 

0
09/09/2020 16:25:24
DianaLukova avatar DianaLukova 0 Точки

Здравейте, 

 

Аз имам същия проблем, не успявам да си подам документите, качвам ги без проблем, но накрая ми изписва невалидна заявка.

0