Loading...
kocol1n0 avatar kocol1n0 2 Точки

Материали за упражнение

Здравейте колеги. Някой може ли да помогне с намирането на допълнителни материали за упражнение за подготвителното ниво C# Basics, извън домашната работа? Задачки, хиперлинкове, каквото има все ще е от полза. Реших да пиша тук, защото предположих, че някой може би е задавал този въпрос преди мен. Благодаря предварително. 

Тагове:
2
Programming Basics
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Винаги може да почнеш да решаваш изпитните задачи от предходните изпити. http://judge.softuni.bg/Contests/#!/List/ByCategory/1/CSharp-Basics

2
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Подкрепям мнението ти, колега. Според мен колкото по от рано ги започнеш старите изпити и колкото повече решиш - по-добре :)

Успех!

0
06/02/2015 15:15:30
SimeonStoykov avatar SimeonStoykov 114 Точки

Ако искаш можеш и да решаваш задачите давани на изпити по C# в академията на Телерик. Можеш да ги намериш тук. Някои от задачите са с една идея по-трудни от тези, които се дават на изпити в Софтуерния университет, но това може само да ти е от полза, ако се упражняваш с тях и можеш да ги решаваш.

4
GogoK avatar GogoK 80 Точки

Здравей,
Тези тук освен условие има и решение, като са по леки от изпитните задачи от предните изпити в Софтуни и могат да те ориентират по скоро към езика.. кое как се ползва и т.н.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.