Digital4Plovdiv ще се проведе на 24 и 25 септември в Пловдив

Годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия - D4P 2020 ще се проведе на  24 и 25 септември в Международен технически панаир - Пловдив. Главен организатор на конференцията е Digital4 Foundation, а основен спонсор IMG – Internet Media Group, благодарение на чиято инициатива, подобен тип събития се провеждат и в няколко други големи градове в страната.

Организаторите на Digital4Plovdiv 2020 отново са подготвили атрактивна програма, в която участие ще вземат над 40 специалисти - както познати вече лектори, така и нови лица. Всички те притежават висока експертиза и години опит, които ще споделят с присъстващите в залата.

Програмата на D4P 2020 е разделена в два дни, като първият от тях ще е с фокус върху Онлайн маркетинга (PPC, SEO, Content, Case Studies, Video marketing, influencer & Social Media marketing), а вторият ден е посветен на Oнлайн търговията (включваща следните направления – SEO, eCommerce PPC, Истории на успешни онлайн магазини, Логистика, Правни и Счетоводни въпроси и др.)

D4P е изключително подходящо както за професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията, за предприемачи, които развиват или искат да развият собствен онлайн бизнес, така  и за дигитални ентусиасти, които търсят нови и полезни знания.

Повече информация за събитието и за регистрация: ТУК.