Къде са професиите? (2)
Ще помоля модератора да не бърза да заключва темата, ако не иска да създавам нови теми, не ми е проблем ;)
Относно линка който ми даде Владо, добре, благодаря. Но, как да стигна до тях през менютата? Аз ли не ги виждам?
Ще помоля модератора да не бърза да заключва темата, ако не иска да създавам нови теми, не ми е проблем ;)
Относно линка който ми даде Владо, добре, благодаря. Но, как да стигна до тях през менютата? Аз ли не ги виждам?
Изтрихме всички курсове и професии, които няма да можем да реализираме в скоро време. Инфрмацията на сайта не беше съвсем актуална.
Учим общо 4 нива:
Професиите ги сменихме със сертификати, защото това е по-точното им съдържание. Ако вземеш определен набор курсове, може да получиш серитфикат, че може да работиш определена длъжност (професия).
По-сериозни други промени не планираме. С времето може да има развитие, но няма да го правим внезапно.
Ами да, търсех професиите, но не знаех, че са станали "Сертификати". Търсех защото видях, че има доста промени. Нивата не са 6 вече, а 3-4. Професиите са променени, или сертификатите не знам как се казват.
Не можах да си задам въпросите защото надъхания господин (който псува в фейсбук и блокирва за да не може да му се отговори (модератора)) ми заключи темата. Та ще ги задам тук:
1. Колко нива имаме да учим?
2. Професиите окончателни ли са?
3. Ще има ли други промени?
Благодаря :)
Не съм част от екипа на СофтУни, така че ти отговарям това, което аз знам. За нивата - учим три нива по стандартна програма през първата година. След това няма ясно обособени нива, а фаст трак курсове. Трябва да вземеш десет от тях, за да завършиш СофтУни. Ако искаш вземи ги за 4 месеца, ако искаш влачи ги 4 години. Зависи колко свободно време имаш, дали курсовете, които ще пуснат, са ти интересни и т.н.
За професиите не съм сигурен. Според мен ще ги въведат, когато се открият фасттракове, които могат да ти дадат знания, необходими за съответната професия. Но като цяло не разбирам защо толкова ги мислиш професиите. Това не е архитектура или медицина, да ти трябва кетап, за да практикуваш. Гледай какво ще научиш.
Да, а преди бяха 4-5-6 нивата.
Професиите ги мисля, защото преди имаше съвсем други неща за учене, заради които дойдох да уча. Но когато станах 2ро ниво (сега) ги махнаха. И се чудя дали ще ги върнат.
Не ме интересува това дали ще имам сертификат или професия, а дали ще уча нещата които от начало бяха поставени.
За 2ро ниво мисля, че имаше SEO, WordPress, PS.А за трето разработка на теми на WordPress или нещо подобно с WordPress. И искам да знам ще го има ли...
Искам да знам какво ще има, какво няма да има, ще има ли промени, няма ли да има. От както съм тук, всичко става без да знаем, или поне аз не знам. Правят се някакви промени...
Ето това е отговор. Благодаря :)