Ежегодната конференция eCommerce Academy Conference 2020 ще се проведе в София

2020 година е както никоя друга досега, затова организаторите на eCommerce Academy Conference 2020 решиха да направят петото издание на конференцията както никое друго преди.

По традиция събитието се провежда в град Русе, но този път то ще смени своята локация, с град София. Освен че местоположението е различно, конференцията ще се комбинира с друг успешен формат на eCommerce Academy  -  "Продавай успешно в Румъния и Гърция". Целта е всички гости да получат полезна информация, да създадат нови контакти, да участват в нетуъркинг и да се забавляват.

Петата конференцията на eCommerce Academy ще се проведе в Интер Експо Център на 29 октомври 2020 година от 9:00 до 18:00 часа. Тя ще може да се гледа на живо или онлайн в Streaming платформата на URBO. Мащабният замисъл на организаторите е да представят един иновативен и интересен формат чрез сблъсъци на различни тези и мнения.

Мероприятието е подходящо за хора, които се интересуват от електронна търговия и развиват бизнес в тази сфера. Конференцията ще бъде изключително полезна за всички, които искат да стартират онлайн търговия или да подобрят своето дигитално представяне, да научат повече за бъдещите тенденции и успешни практики и да чуят разнообразни гледни точки на специалисти с дългогодишен опит в областта.

Основен инициатор на eCA Conference е Никола Илчев и по негова идея са и нововъведенията в тазгодишната конференция. Той се е постарал да предложи съдържание, което досега не е представяно по подобен начин. Известни лектори-практици, собственици или представители на онлайн магазини ще вземат участие в събитието. Част от интересните теми, които ще се разглеждат, са: “Как COVID-19 повлия на онлайн търговията (в цифри)?”; “Продажба на международни пазари” и други. Ще има и различни сблъсъци, свързани с важни области като: “Собствен магазин VS. маркетплейс платформа”; “Локални VS. международни канали за реклама”; “Inhouse дейности vs. outsourced услуги”.

Участници в конференцията ще бъдат:

  • Кирил Динов - развитие на продажбите VTEX;
  • Димитър Димитров - Stenik;
  • Валентин Кунторов - eMAG Marketplace България;
  • Христо Араклиев - Hyperzon.io;
  • Александър Варов - NetInfo;
  • Лазар Малаков - HTTPool;
  • Христо Радичев и Светлозар Димитров - Balkan eCommerce;
  • Филип Мутафис - PaySera България;
  • Димитър Ялъмов - Efrea.com;
  • Милена Рамчева - Metrica;
  • Радослав Крумов - Speedy;
  • Никола Илчев - главен основател на eCommerce Academy.

Конференцията ще бъде проведена съобразно всички мерки и предписания за безопасност от СЗО. Цялостната организация и протичане на събитието са съобразени с препоръките на правителството, здравните институции и медицинските експерти в България и поради тази причина местата са ограничени.

Проектът eCommerce Academy Conference е на Академия за електронна търговия и обучения в сферата на дигиталните умения и компетенции - eCommerce Academy. Организацията съществува от 2016 година, като нейната цел е да създаде и обедини общност от хора, имащи интерес и желание да се развиват като онлайн търговци. Отделните събития - конференции, семинари, работни групи и срещи с бранша, организирани от Академията, са посетени от над 4000 души и са били подкрепени от много партньори от страната и чужбина.

Петото издание на конференцията няма да бъде просто събитие, а цяла шоу програма с полезно съдържание и нестандартен формат. eCommerce Academy Conference 2020  -  “Както никоя досега!”.

Детайлна информация за събитието и билети може да откриете: ТУК и ТУК.