Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Nikolaj avatar Nikolaj 10 Точки

Online students

Здравейте!

Колегите, които сега са Online форма на обучение и тези, които са присъствена имат ли еднакви шансове да влязат в Ниво 1 присъствена?

Питам, защото в мемента съм Online форма на обучение на курса C# Basic- 14 февруари, и много искам да съм присъствена форма на обучение за следващото ниво.

И изопщо каква е разликата между двете форми на обучение? 

Тагове:
quickben:
Темата е многократно дублирана, можете да потърсите във форума има достатъчно информация по този въпрос.
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

Тук може да видиш разликата - https://softuni.bg/plans има и доста изписано във форума на тази тема. Относно шансовете - напълно еднакви са. След изпита избираш за какво да те класират, ако ти стигнат точките влизаш. Като правило за присъствено се искат повечко точки, отколкото за онлайн.

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Здравей!

Шансовете ти да влезеш присъствено Ниво 1 са почти равни, независимо дали си онлайн или присъствено на Ниво 0 всичко зависи от това как ще се представиш на изпита. При онлайн курса се взима 100% от оценката ти на изпита и не е задалжително да предаваш домашни(което не означава че не трябва да го правиш, даже е препорачително да уценяш и колегите си защото така ще научиш доста).Докато при присъственото обучение се взима 80% от изпита и  включва и това как си се справил с домашните и дали си бил редовно на лекцийте от там са 10% към краиният ти резултат и още 10% за формна активност.Поздрави!

1
13/02/2015 16:46:51
Nikolaj avatar Nikolaj 10 Точки

Е значи да не се отчайвам ами да се залавиям за работа тогава.

Благодаря 

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Точно всичко си зависи само от тебе късмет и успех колега :)

1