Профил
Loading...
+ Нов въпрос
mmaria avatar mmaria 1 Точки

Практически изпит към курса C# Basics февруари

Здравейте, 

Току що с изненада разбрах, че изпитът за курса C# Basics, започващ на 14 февруари, е изместен с 1 седмица напред - от 18 април на 26 април. Хубаво, ама аз се записах, именно защото 18 април ми е идеална дата за изпит, а на 26 няма да съм в България. Някой знае ли какви са вариантите за явяване на изпит извън датата 26 април? Може би към друг курс..?

Благодаря!

1
Programming Basics
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки
Best Answer

Здравейте,

Ако нямате възможност да се явите на редовния изпит на 26 април, може да го направите на някоя от другите дати, с някое от следващите подготвителни нива. Може да се явите директно на изпита, без да карате курса отново. Тогава ще сте в оналйн форма на обучение.

2
mmaria avatar mmaria 1 Точки

Благодаря за информацията! Ще следя за другите курсове. Ако обаче не се явя на 26-ти, това значи, че няма да мога да почна Ниво 1 на 4 май, нали така? 

0
16/02/2015 13:53:57
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки

За всеки прием в СофтУни (примерно за випуск май 2014) се провеждат няколко подготвителни курса "Основи на програмирането" и няколко изпита в края на всеки от подготвителните курсове. Изпитът на 29 март не е последната дата преди приема май месец. Ще има и други. В събота започна нов курс и в края му ще има изпит - пада се на 26 април (неделя).

1
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравей отново,

Ако не се явиш на тази дата (26 април) няма да може да започнеш през май месец Ниво #1. 

Може обаче да започнеш през септември Ниво #1, като преди това отново ще се проведат 2-3 подготвителни курса по Основи на програмирането.

1
17/02/2015 12:17:51
quickben avatar quickben 974 Точки

Най-добре се обади на екипа и/или им пиши едно писмо, иначе досега поне аз за насрочване на индивидуални изпити не съм чувал така, че най-вероятно ще трябва или да си отложиш пътуването или да отидеш на друга дата, но най-добре някой от екипа да ти каже със сигурност как се процедира в твоя случай. 

2
greedy1988 avatar greedy1988 21 Точки

Предполагам,че ако вземете нещата напред няма да има проблем да се явите на датата през март месец, стига да е по силите Ви :)

1
kasskata avatar kasskata 492 Точки

Толкова често има изпити по C#, че няма нужда да се притесняваш за датите. Когато се върнеш в България, може да е започнал нов курс и да се явиш на техния изпит, само трябва да гледаш за нови потоци от сайта.

Но БързияБен е прав, най- добре попитай по телефона или отиди на място.

2