Практически изпит към курса C# Basics февруари
Здравейте,
Току що с изненада разбрах, че изпитът за курса C# Basics, започващ на 14 февруари, е изместен с 1 седмица напред - от 18 април на 26 април. Хубаво, ама аз се записах, именно защото 18 април ми е идеална дата за изпит, а на 26 няма да съм в България. Някой знае ли какви са вариантите за явяване на изпит извън датата 26 април? Може би към друг курс..?
Благодаря!
Благодаря за информацията! Ще следя за другите курсове. Ако обаче не се явя на 26-ти, това значи, че няма да мога да почна Ниво 1 на 4 май, нали така?
За всеки прием в СофтУни (примерно за випуск май 2014) се провеждат няколко подготвителни курса "Основи на програмирането" и няколко изпита в края на всеки от подготвителните курсове. Изпитът на 29 март не е последната дата преди приема май месец. Ще има и други. В събота започна нов курс и в края му ще има изпит - пада се на 26 април (неделя).
Здравей отново,
Ако не се явиш на тази дата (26 април) няма да може да започнеш през май месец Ниво #1.
Може обаче да започнеш през септември Ниво #1, като преди това отново ще се проведат 2-3 подготвителни курса по Основи на програмирането.