Какво става, ако пропуснем 1 домашно?
Здравейте, забавих се с няколко секунди при качването домашното си и не успях преди 23.59.59? Какво става от тук нататък? Дискалифициран ли съм и колко точки ще ми се отнемат за това ? ...
Здравейте, забавих се с няколко секунди при качването домашното си и не успях преди 23.59.59? Какво става от тук нататък? Дискалифициран ли съм и колко точки ще ми се отнемат за това ? ...
Губиш много малко точки, не се притеснявай. Колко точно, зависи от това колко домашни има в курса, с колко са щели да ти оценят домашното при проверката, дали си възнамерявал да проверяваш домашни и т.н. Да кажем, че е близо една точка.
За да не става друг път така, като напишеш няколко задачи - качваш в системата, после като си напишеш всичките - качваш отново зип архив с ВСИЧКИ готови задачи и той измества първия файл в системата.
И разбира се, не си дисквалифициран.
Не е станало нищо страшно - просто няма да получиш точки конкретно за това домашно. Следващия път докъдето си стигнал качвай, като не чакай последния момент - часовника на сървъра май е малко напред и затваря по-рано предаването /такива постове на други хора съм чел във форума, които са опитвали да качат няколко минути преди 0ч. и не са успели/.
Часовника е атомен, тестван многократно ;)
Няма наказателни точки, както примерно ако не участваш в екипен проект (за който си заявил участие)
Важното е, че си го направил, което значи, че си борил задачите, упражнявал си се и си една крачка по-близо до успешния изпит. В крайна сметка, най-важното освават знанията и резултатът от изпита. Всичко друго е супер и е бонус, който разбира се трябва да се опиташ да получиш - като домашни, участие във форума, групови проекти, но един пропуск не е фатален.
За другото домашно си дай поне 20 мин. преди крайния срок като краен срок. :)