Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
softuniobserver avatar softuniobserver 73 Точки

Предложение за webstorm кратка демонстрация

Здравейте, 

Пускам предложение за направа на кратка демонстрация с webstorm. Домашни, които ми се паднаха да проверявам имат проблеми resource - ите си. Имах случаи в които липсваха картинки, css - и, дори в една задача забелязах href to local host. За сега не ползвам webstorm, но изглежда хората като си пишат задачите не виждат липса на file - ве и ide - си ги store - ва, както то си знае. Начина по който разбирам дали е ползван webstorm е чрез наличието на folder - .idea. 

Поздрави

 

Тагове:
2
Web Fundamentals - HTML5
zh.stoqnov avatar zh.stoqnov 103 Точки

Напълно съм съгласен с теб колега. Проверих вече 6 домашни, от които само 2 ако не ме лъже паметта бяха направени с WebStorm. Някои бяха направени с VisualStudio, което както каза и Банкин на една от видео лекциите, към момента е напълно безсмислено. Като цяло е добре софтуер-а, препоръчван от лекторите, да бъде демонстриран за 5-10 минути - убеден съм че този кратък интервал от време би бил достатъчен (поне да имаме някаква, дори и бегла представа) и ще спести доста мъки на не малко хора.

Иначе за всички, които все още не са се ориентирали към WebStorm (по каквито и да било причини), лично аз силно Ви го препоръчвам - бих казал че е доста подходящ за курса. В случай че имате каквито и да било затруднения, свързани с програмата, Ви прилагам този линк, където има не малко информация и видео въведения, засягащи работата с програмата.

WebStorm Documentation - video tutorials, keyboard references and many more. smile

1
ibakyrdjiev avatar ibakyrdjiev 172 Точки

Провбай да научиш SASS с Visual Studio :) става много яко 

1