А какво ще стане ако всички започнем да пускаме подобни теми за инициативи на познати и приятели?
Смисъл даже и лайк ще му дам на човека, но определено не е тук мястото за такива теми(лично мнение)
Изглежда, че стартъпите не се толерират добре, като гледам колко "-" си отнесла.
Има нещо извратено последно време в тоя форум, ако някой от екипа беше пуснал такава тема, щеше да събере сумати лайк-ове, ама иначе като не си такава значима "фигура" - резачка от всички.
Успех на колегата и на неговото начинание
Ами аз от страницата във Фейсбук нищо не разбрах. Колежката е пуснала един линк и нищо.
Ако беше казала - мен ме кефи защото... може би бих го взел по-насериозно.
Аз минусчета гледам да не давам, но like на такъв вид страница не бих дал, дори и Наков да е пуснал темата.
Нещо се бъркаш, явно не се толерира "рекламата" на неправилно място а не самата инициатива.....
@ quickben мисля, че Боян има предвид ей такива теми vote for Nakov . Тя не е точно реклама с комерсиална цел, но все пак се събират някакви гласове, харесвания и прочие Лично на мен не ми пречат такива теми (поне докато не станат всекидневие )
Колегата се занимава с програмиране на търговски платформи за форекс ли? Нещо не ми стана ясно, но ми е интересно, защото имам опит в това.
В името на науката бих помолила Наков да пусне подобен пост и да видим каква ще е реакцията и кой ще се обади, че е обект на безжалостна рекламна кампания. Не бива да забравяме, че българската народопсихология е доста изобилстваща от хейт. Иво щеше да напише няколко реда за бизнеса си, но явно ще го направи малко по-късно. А вие колеги вземете да се отпуснете малко и да пиете нещо разтоварващо. Не забравяйте, че не сте нравствена милиция и съдбата на човечеството не зависи от Вас, а постът ми за стартъпа на Иво няма да разклати СофтУни и да вдигне таксите Ви. Все пак е публикуван в категория, която предполага, че съм свободна на пиша на всякакви теми, които ме вълнуват. Също така не забравяйте, че вероятно бъдещите Ви работодатели ще хвърлят един бърз поглед на писанията Ви в този форум и ще се замислят дали да наемат мрънчовци. Който не вярва да попита Наков, щото иначе ще му е трудно да изгради собствено мнение.
Успех на Иво! Успех на всички Вас, които се опитвате да правите нещо в България.
И какво хейтърско видя в моя пост? Аз не го виждам това животно и е хубаво да научите значението на думите преди да ги използвате. Изказах си мнението подкрепено с аргументи ако това е хейт ми кажи, че аз явно нещо се бъркам в значението на тази "дума".
Относно това, че работодателите гледали какво сме писали по-форумите мога да кажа само:
1. Те нямат време домашните да ни гледат, съмнявам се да гледат какво си писал из форума.
2. Ако поствам само сърчица и "хубави работи" ще ме вземат на работа, защото съм позитивен и много готин ли?
Ако искаш може да направим още един социален експеримент(а не научен).
И отделно след като си взела тази хубава инициатива толкова присърце защо не си я споделила на фейсбук стената си като публична? Да неговорим, че колегата не си е въвел нищо в профила и немога да видя нищо, и за капак от линка който си постнала не се разбира много много за какво точно иде реч в цялото упражнение. :)
p.s Ако искаш мога да hate-на за да видиш разликата между двата щата.... или просто Royal да се включи в темата :) :) :)
Не знам какво в името на науката ще пускате, но къде беше, ти, mmdimitrova, последните 8 месеца в този форум? Съгласете се, че едно е да пишеш редовно във форума, друго е да се появиш след 8 месеца тишина и да пуснеш отявлена реклама. Със здраве.
Тъй като видях, че става въпрос за Форекс нямаше как да не отбележа, че става въпрос за най-големия познат ми scam.
Надявам се колегата със стартъпа да се откаже навреме преди да изгуби капитала си.
Бърз сърч с Гугъл или преглед на сайтове като myfxbook показва, че 101% от retail traider-ите завършват със 100% загуба. Нещо повече 100% от така наречените сигнал селъри със по 500% профит също изчезват за няколко месеца със 100% загуба.
Наскоро фалира за няколко минути и най-големия лондонски брокер "Алапари".
Форекс привлича с предоставянето на възможност за бързо забогатяване, но в реалния свят нещата стоят по друг начин. Така, че имайте си едно на ум и по-добре си гледайте кода и забогатявайте по конвенционалния начин :)
Да попитам с какво ще помогне едим like във fb a ?!
Ако човека има интерес мога да го запозная с човек който може да му помогне и се занимава с start-up-и.
А тези like с какво ще му помогнат особено след като не дават никаква допълнителна информация за проекта.