Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
MarinaRadusheva avatar MarinaRadusheva 2 Точки

Defining Classes Lab 05 Special Cars - Runtime error

UPDATE: от друго място ми подсказаха, че в името на .csproj файла не трябва да има интервали, така че оставям тази информация тук, ако някой срещне същата спънка. 

Здравейте, 

Някой дали се е справил с подобна грешка при събмитването в джъдж? Дава ми 0/100 и Runtime error. Ето това пише в Details:

Could not execute because the specified command or file was not found.
Possible reasons for this include:
  * You misspelled a built-in dotnet command.
  * You intended to execute a .NET Core program, but dotnet-C:/Windows/TEMP/ExecutionStrategies/245xjtt3.5ge/CompilationDir/05 does not exist.
  * You intended to run a global tool, but a dotnet-prefixed executable with this name could not be found on the PATH.

Тук съм качила архива с файловете, който качвам и в джъдж:

https://filebin.net/jyrzgbjsjqn0l44y

Тагове:
0
Module: C# Advanced 12/10/2020 21:48:42
kkaraivanov avatar kkaraivanov 486 Точки

Здравей. Няма много информация в грешката, но предполагам проблема е заради липсата на деклариран публичен модифайер за Main метод - в смисъл оставила си метода с достъп по подразбиране, а той е private. Пробвай в Judge като го поставиш public, а ако не се получи оставям този ЛИНК за намиране на грешката. Прилагам и архив, който би трябвало да работи.

0
12/10/2020 22:57:09
MarinaRadusheva avatar MarinaRadusheva 2 Точки

Благодаря за отговора. Както написах и в ъпдейта, проблемът беше в името на единият ми файл. Мерси и за съвета за мейн метода, предполагам ще ми е от полза в бъдеще. Всичките ми решения засега минават в джъдж без да съм го правила public. Достатъчно е целият Клас Program или в случая StartUp да е public и си ги приема без проблем.

1