Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
lubakaman avatar lubakaman 2 Точки

Web Fundamentals - форма на изпита?

Здравейте колеги! Въпросът ми е относно изпита,който ще се проведе по курса Web Fundamentals.

Исках да узная под каква форма ще се проведе изпита ( присъствен или онлайн) ?. Питам,защото например аз съм онлайн форма на обучение и живея в далечния град Русе.Другия ми въпрос е как ще се проведе,имам в предвид под формата на практически задачи или тестова форма ( което е малко вероятно). Също така какво можем да плозваме по време на изпита? Имам в предвид собствен лаптоп,тетрадки със записки от лекциите,можем ли да използаме интернет и в прочие.

Съжалявам ако някъде е дадена тази информация,но предпочитам да разберa по-актуалната информация за текущия  FastTrack.

Тагове:
1
Web Fundamentals - HTML5 08/03/2015 14:28:05
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки
Best Answer

 

 

На място в СофтУни, 6 часа - 4 задачи, може да видив примерни от предните курсово по хтлм и цсс. Може да се полва всичко/и собствен лаптоп, даже е препоръчително/, без чатове, дропбоксове и т.н., т.е. може да се ползва интернет, тетрадка, лекции, но не и друг да ти реши задачите

2
22/02/2015 15:16:05
lubakaman avatar lubakaman 2 Точки

Благодаря ти за инфо-то.Каза ми всичко необходимо! smile

0
lubakaman avatar lubakaman 2 Точки

А само да попитам още нещо.Колко време продължава изпита?

0
Kamigawa avatar Kamigawa 750 Точки

6 часа е изпита

0
radostin.georgiev avatar radostin.georgiev 2 Точки

И аз искам да добавя някой въпроси по темата. Като за начало, кои текстови редактори могат да се използват ? Разбрах , че например Adobe Dreamweaver не може да се използва ... така ли е ? И в колко часа започва изпита, за пътуващите ще е добре да знаем от рано. 

0
Dominik avatar Dominik 82 Точки

Могат да се ползват почти всички текстови редактори с изключение на така наречените WYSIWYG софтуери (Adobe Dreamweaver, Microsoft FrontPage и други). Демек едитори като MS Visual Studio, Sublime, WebStorm, Brackets и т.н. са позволени. 

А относно точна дата за изпита аз лично не мога да ти дам точен отговор може би някой от екипа на Софтуни би могъл да ти помогне тук. Но със сигурност ще знаете поне 2 седмици предварително.

0
georgimanov avatar georgimanov 107 Точки

Обикновено иформират чрез mail, че ще бъде пуснато записване за дата и час на изпита. Като цяло хубаво е да следиш форума, всеки ден да си проверяваш пощата по няколко пъти както и сайта на SoftUni :)

1