[Technical Issue] Issue with Visual studio
Някой знае ли какви опции имам visual studio не ми се download защото версията на windowsa ми е стара. Освен да си взема нов компютър каква друга опция имам?
Някой знае ли какви опции имам visual studio не ми се download защото версията на windowsa ми е стара. Освен да си взема нов компютър каква друга опция имам?
С коя версия на Уиндоус сте? Можете да изтеглите и по-стара версия на Visual Studio която да върви на XP примерно.
Докато търсех IDE-та за домашното попаднах на SharpDevelop. Той е направен като алтернатива за Visual Studio с идеята да е по-лек.
http://en.wikipedia.org/wiki/SharpDevelop
Аз имах подобен проблем въпреки че съм с уиндоус 7. Оказа се че трябва да си го ъпдейтвам. Свалих си визуал студио 2012 и тръгна
Аз лично ползвам MonoDevelop със Linux операционна система свален от официалния сайт на Mono и няма никакъв проблем. Работи и то досто добре според мен. За мойте нужди в момента- като съвсем начинаещ, ми върши работа.
Visual C# Studio Express работи без проблем под Windows Vista Пробвах го току-що на виртуална машина със 32 битова Vista Ultimate
Можете да го свалите от линка,който е дал Bi0GaMe (необходимо е да имате microsoft account който се създава за няколко минути)
Благодаря за отговора аз свалих вчера MonoDevelop ще пробвам и visual studio express щом казваш че работи на vista.
Пробвай да си сложиш и по нова версия .NET. Не съм много сигурен, но ме съмнява VS да не пали заради vista-ата.
Доста ми е стара vista :(
Здравейте,
За Windows XP и Vista може да използвате Visual Studio 2010 Express Ако имате техническата възможност да смените операционната система поне на Windows 7 би било по-добре, но ако нямате такава, Visual Studio 2010 или MonoDevelop ще ви свършат работа.
Поздрави,
Богомил
Благодаря за отговора инсталирах visual studio from Microsoft web site и нещо пак не ми тръгва😞. MonoDevelop още не съм се пробвала да го инсталирам защото незнам и колко ощв вируса ще талирам с него. Website които го имат за download free не ми се виждат много security.