Всички домашни в едно.
Здравейте,
този пост го правя най-вече за студентите които учат онлайн и нямат много време да участват във форума. Не знам колко глупаво е предложението ми, но да пробваме за да видим дали е удобно. И без това като че ли стана голям хаус с домашните така че това може да бъде удобно и за другите. Предлагам всеки който иска да участва в тази категория да си направи хранилище (със GitHub) на една единствена работна директория на компютъра си, която сочи към всичките му домашни които е направил до момента (дори може да включи ако иска поддиректорий на други негови работи). Ето аз съм малко назад, тук публикувам всичките си домашни да сега: ДОМАШНО. После само уплоудва хранилището без да поства нищо всеки път, може да си коментира текущите възникнали въпроси и така.
Абсолютно вярно всичко което каза точка по точка и аз си го мислех същото. Наистина това предложение намалява коментарите, намалява възможноста за оценяване и анализ. Но служи за бърз и обзорен ориентир за това кой какво прави. От малката си практиката съм научил нещо много важно: бързият достъп до огромно количество код е много по добре от колкото словесният анализ. Много ти благодаря за изчерпателното и точно пояснение, и от мене получаваш точка. :) Ако закрият темата на мен лично ще ми бъде ужасно трудно, но като не върши работа разбира се че трябва да се изтрие.
А този wizard на gitHub не е ли достатъчно лесен за тази цел (за начинаещите)? Пет минути отнема да си конфигурираш хранилището така както желаеш и да го публикуваш. По-късно по същият начин се ъпдейтва.