Как да изтеглите и инсталирате WhatsApp Plus?

Искате ли да знаете как да изтеглите и инсталирате WhatsApp Plus? Така че не можете да пропуснете пълния урок за това как да изтеглите и инсталирате WhatsApp Plus на вашия смартфон по лесен и лесен начин.

Вижте пълната стъпка по стъпка по-долу и всички подробности за това как правилно да изтеглите и инсталирате WhatsApp Plus.

1. Архивирайте официалните разговори в WhatsApp


На първо място, много е важно да архивирате вашите разговори в официалния WhatsApp. Сигурното архивиране на вашите разговори ще ви позволи да имате достъп до съобщенията по-късно. Тази процедура се препоръчва за всеки, който иска да запази историята на WhatsApp. Сега, ако не искате да запазите тази информация, няма нужда да я архивирате.

За да запазите вашите разговори в WhatsApp, следвайте урока по-долу:
Отворете WhatsApp и отидете в "Настройки".
Потърсете опцията „Разговори“ и изберете „Архивиране на разговор“.
В този раздел трябва също да кликнете върху опцията „архивиране сега“, за да започнете да съхранявате разговорите в приложението си.
Архивирането може да се извърши директно на смартфона или на акаунт за съхранение като Google Drive. За достъп до разговори по-късно обаче се препоръчва да съхранявате информацията на вашето устройство.

2. Изтеглете приложението на защитен уебсайт


Тъй като това е мод, който е същият като модифицирано приложение, очевидно няма да намерите WhatsApp Plus в Play Store. В края на краищата, както вече споменахме, това приложение е неофициална модификация, поради което то не се предлага в конвенционалните магазини за приложения.

Следователно трябва да намерите приложението на уебсайтове, което прави WhatsApp Plus достъпно за изтегляне. Можете да търсите в интернет сайта, който искате да изтеглите. Внимавайте обаче при избора на сайта за изтегляне, тъй като не е известно намерението на тези, които са предоставили връзката за изтегляне на приложението.

Следователно, за да имате по-голяма сигурност при изтегляне и инсталиране на WhatsApp Plus, тествахме някои сайтове, за да посочим като опция за безопасно изтегляне. Следователно можете да изтеглите WhatsApp Plus на Malavida.

За да изтеглите приложението, кликнете върху „Изтегляне“ и изчакайте, докато изтеглянето завърши.

3. Инсталирайте приложението на вашия смартфон


Преди да инсталирате приложението, трябва да отидете в настройките на вашия смартфон и да активирате приложения от неизвестни източници. Тази опция може да бъде намерена безопасно в системата Android. Потърсете опцията "неизвестни източници" и оставете тази опция включена, за да може да се инсталира WhatsApp Plus.

След като изтеглите файла във формат APK, ще получите известие на вашата система. Затова кликнете върху опцията „Отваряне“, за да намерите местоположението на файла. Можете също да отидете в папката си за изтегляне и да потърсите наскоро изтегленото приложение.

След като открихте APK файла, просто щракнете върху опцията “install”, за да започне инсталацията. Когато забележите, че инсталацията е завършила правилно, е време да конфигурирате WhatsApp Plus, който да използвате.

4. Настройки на WhatsApp Plus


Когато инсталацията приключи, трябва да отворите и конфигурирате приложението. Сега е време да конфигурирате вашия WhatsApp Plus за използване, точно както направи с официалната версия на приложението.

Когато приложението се отвори, щракнете върху „Agree & Continue“ и продължете с настройките, за да регистрирате вашия смартфон. По това време приложението ще стартира процес на проверка за въведения номер. Въведете кода, изпратен на вашия телефон, в приложението и настройте акаунта си, както предпочитате, като предоставите име на профила, снимка и добавите контактите си.

Изтеглете WhatsApp Plus apk тук: https://otherwhatsapp.com/whatsapp-plus/