Plovdev ще се проведе изцяло онлайн на 25 и 26 ноември

PlovDev е IT конференция, която се организира от Proxiad Bulgaria за осма поред година. Името на събитието произлиза от гр. Пловдив, като това е най-голямото IT събитие в града, което до момента се провежда на живо. През годините се радва на голяма популярност, с над 4000 посетители, обменящи опит помежду си.

Поради обстановката с Covid-19, тази година PlovDev ще се проведе изцяло онлайн, в рамките на два поредни дни, което ще даде възможност на представителите от бранша в цяла България, да се присъединят от всяка една точка на страната. 

Всяка година PlovDev събира IT професионалисти, заинтересовани от новостите в технологичната сфера. Основната част от събитието са лекциите на разнообразни теми в IT сферата, иновации в света на технологиите, новости в различните езици на програмиране, изпитани техники, полезни практики в ежедневието на програмистите и др. Гостуващите лектори са познати професионалисти в бранша с дългогодишен опит, които споделят от първо лице най-новите тенденции на пазара. 

Конференцията PlovDev се провежда с изцяло нестопанска цел, като по традиция, посетителите на събитието могат да закупят тениска и да подкрепят благотворителна кауза. Тази година, Proxiad Bulgaria отново ще обедини сили с Фондация WeCare в помощ на семейства, които са останали без средства поради пандемията. Всички дарения ще бъдат използвани за закупуването на пакети с хранителни стоки, които ще бъдат разпределени на семейства, изпаднали в затруднение поради кризата.

Регистрацията е безплатна е и от ТУК.