Telerik и Softuni - разлики?
Някой който е запознат с двете академии може ли да ми каже какви са разликите между Телерик и Софтуерен Университет ? :) Нека пишат само добре запознати с хода на обучението и на двете фирми, без пристрастия.
Някой който е запознат с двете академии може ли да ми каже какви са разликите между Телерик и Софтуерен Университет ? :) Нека пишат само добре запознати с хода на обучението и на двете фирми, без пристрастия.
От нашата перспектива разликите са минимални. Близначета са. Ако не успееш на едното място с изпитите, пробваш на другото. Ако пак не стане се връщаш на първото и така докато стане. :) Повторението е майка на знанието.
Темата е от 2014 година. Чудя се дали нещо се е променило по въпроса за последните две години?
Според мен всичко си е същото, с единствената разлика че в softuni учиш и Java, иначе останалата материя и основите са по книгата на Наков, и на двете места качеството е на ниво. Единствено мисля че в Тelerik пресявката е доста голяма, ако не се представиш добре на някой изпит, отпадаш и можеш да продължиш следващата година.