Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
l.kikov avatar l.kikov 10 Точки

[Teamwork] Web Fundamentals (HTML/CSS) - Забавни историйки от Teamwork Project-ите на курса Web Fundamentals (HTML/CSS) Февруари 2015 г.

   Колеги, предлагавм ви, поради предстоящата защита на екипните ни проекти по Web Fundamentals, да бъдете така любезни да споделите с нас някои от най-интересните колажи, които всеки екип е направил на Photoshop. Сигурен съм, че доста от вас са се постарали в стил "никога не е късно да станеш за смях" и би било интересно да съберем на едно място част от най-интересните колажи на всеки отбор. Естествено, не е задължително да качвате всичко, а само нещата, които всеки отбор смята за най-интересни.

Ако някой изпитва затруднение в качването на снимки, може да използва следните линкове - за upload на снимки: [http://imgur.com/], и 2 мин. tutorial-че как да си вземете адреса, за да го past-нете в chain/линк бутона: [https://www.youtube.com/watch?v=nKkd7VCPNjM]. Постарайте се когато копирате адреса от

BBCode (message boards & forums) да премахнете [img]-то преди адреса на връзката, иначе няма да ви се покаже upload-натият файл. Успех!

За да открия темата, и с опасност да си навлека недоволството на моя екип, издавайки в аванс част от проекта, ще публикувам колаж на ГУРУ-то на курса - Николай Банкин, в компанията на красивата Моника Белучи в кадър от филма Матрицата. © Team "Emerald":

Банкин vs. Monica Bellucci

Тагове:
5
Web Fundamentals - HTML5 04/03/2015 03:02:36
nikbikbank avatar nikbikbank Trainer 76 Точки

Хайде, поствайте, че ми става все по-интересно какво сте ми причинили, на мен и моята нежна особа :D В краен случай в четвъртък ще видим :)

 

пп. Завидях си на тази снимка :D

6
04/03/2015 02:55:06
Bi0GaMe avatar Bi0GaMe Trainer 389 Точки

Хахахаха страхотен е колажът :D:D:D и аз ти завидях :D Ама каква физиономия си направил направо ми се иска да видя оригиналът :D :D

2
pataroka avatar pataroka 319 Точки

А кат каза четвъртък - някой ще се сети ли да постне график за защитите?!

0
pataroka avatar pataroka 319 Точки

Ами ние не сме правили много колажи, но ще използвам темата, за да постна целия сайт. Може пък някоя от историйките или фийчърите да ви Аресат... :)

Team Nectarine Web Fundamentals Project

И само да добавя, че още мъчиме и дооправяме някои неща...

11
02/04/2015 00:41:38
l.kikov avatar l.kikov 10 Точки

Тая тема за илюминатите май е мн актуална напоследък. Хареса ми Council of 13 :) на application-a ми изкара  Not prepare клипчето, което май е и целта. Интересен проект. Браво!

1
AMarinova avatar AMarinova 0 Точки

Така се раждат митовете :)

0
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Аз реших да ги правя на изроди, но са зъжаление нямах време за другите лектори.
Това е моят Photoshop вижте какво им причиних :D Цък

4
l.kikov avatar l.kikov 10 Точки

Харесва ми в галерията как се сменят снимките с "търкалцето на мишката". На Monster страничката трябаше да вкараш още някой колаж :) интересни са. Интересна проект. Браво и на вас!

1
Jinjaar avatar Jinjaar 347 Точки

Благодаря колега!
Перфекционист съм малко от към колажите и стават бавно и нямах време за повече. :)

0
zutobg avatar zutobg 21 Точки

Ето го и нашето творение :D

Team Guava

1
l.kikov avatar l.kikov 10 Точки

Най-долу в страницата сте изкарали линкове към по-стари проекти, които ви харесват предполагам. Страницата ви е много добра и най-вече забаван. Без проблем може да отделиш време в нея, понеже си личи че шегичките са избарани. Комикс секцията също е доста оригинална. Абе въобще - доста забавно ми беше, докато ви разглеждах проекта :) Браво!

0
06/03/2015 13:03:51