Loading...
KeiZar avatar KeiZar 7 Точки

Отностно изпита по C# на 29-ти Март

Добър ден,

на 4-ти Март си платих изпита който по e-mail пише ще се проведе на 29-ти Март, но няма уточнен час - някъде бях прочел, че самия изпит ще е от 10:00 сутринта, но като погледна графика на залата, на 29-ти Март няма нищо сложено като изпит, а на 4-ти Април има "Lab Programming Basics". Искам само да разбера от друга уста, дали изпита си остава на 29-ти Март и то от колко часа.

П.П.

Ако послучайност съм задал въпроса си в грешната категория, моля да ме извините.

Тагове:
0
Programming Basics 05/03/2015 18:07:37
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

График на учебниТЕ залИ по принцип като бъде кликнат отваря графика на едната зала. Пробва ли да видиш графика на другата зала (Inspiration Lab)? :)

1
05/03/2015 18:10:17
KeiZar avatar KeiZar 7 Точки

Аха, дори не съм обърнал внимание, че там има друг бутон. Този сайт ме изненадва всеки ден.

След като видях, че има записан там изпит и съм от Alpha групата, да предполагам, че трябва да се ява на първия изпит от 9:00?

0
momopetrov avatar momopetrov 35 Точки

А ако случайно някой не е удовлетворен от резултата от изпита в 9:00, ще може ли да се яви и на този изпит който е в 16:00 ?

0
taylorswift avatar taylorswift 54 Точки

Такова нещо не може, няколко дни преди изпита ще Ви излезе прозорец, да изберете удобния за Вас час от двата.

2
05/03/2015 19:41:23
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.