Advanced JS - събиране с цел решаване на домашни
Здравейте, колеги,
Не знам за вас, но аз лично изпитвам гоелми трудности с домашните по JS. Дори не знам какво да напиша в гугъл. Лекциите продъжават до късно вечерта и просто няма кога да търсим помощ от асистентите (доколкото ги има) за задачите от домашното. А е важно да разберем материала. Затова предлагам в събота или някой следващ ден да се съберем в залата и да си помогнем със задачите за домашно. Ако е възможно, да дойде и някой асистент или преподавател, към когото да отправяме въпроси. Има ли асистент, който да е доброволец за нещо подобно? Ако да, нека предложи ден и час в удобно за него време, да се съберем и да потърсим помощ при решаването на домашни.
Ами да кажем утре в колко часа ти е удобно? Ще обявим посочения час в темата и който има нужда, да дойде.
Не съм много сигурен, че уикендите са удобни за хората. Но ако искате в Понеделник или в нормално време, или след 18? За мен не е проблем и примерно от 15:00, зависи дали хората не са ангажирани с работа. То за това идеята ми е да се уговорите по между си :) Все пак движещата сила трябва да сте си самите вие, иначе по твоята схема ще стане така, че само аз и ти ще сме в университета :)
Брао ванка, претърпя сериозен катарзис, от хейтър номер 1 стана хелпър номер 1...
СЛ04А1НО57????