Нещо лесно за кодиране на проста програма?
В миналото съм кодирал основни езици, но е минало много време. Започнах с SmallBasic, но намирам, че липсват уроци. Имам нужда от проста програма. Не съм сигурен в коя посока да стигна толкова лесно, колкото да постигна това, което искам. По природа програмата, която се опитвам omegle xender да създам, не изглежда да е трудна за кодиране, но все пак публикувах на Fiverr и хората там изглеждат невежи. И двете функции на моята програма трябва да извеждат съдържание в текстов файл. Първата функция е таймер .. Трябва да мога да имам текстово поле, мога да вмъкна секунди .. бутони за стартиране и спиране .. но вместо да показва таймер на екрана, трябва да го изведа в .txt файл .. 20 , 19, 18, 17 и др. Същото нещо и с втората ми функция .. Искам да мога да въведа множество редове текст и когато щракна върху бутон с етикет next, той ще изведе първия ред текст във файл .txt .. щракнете върху next и той отива на втори ред на .txt файл. Така че отнема ред от това, което имам, и го извежда в .txt файла, след което, когато щракна следващия, той замества този .txt файл с нов, показващ втория ред от моя текст. Предавам на живо и търся решение да има таймер на екрана .. софтуерът ще прочете текстов файл и ще покаже съдържанието му на екрана.