[Technical issues] Проблем с оценяване на домашно
Здравейте,
Когато цъкна оцени домашно от последната лекция за sass и less ми изписва :няма налично домашно за оценяване.Само при мен ли е така или има някакъв проблем в сайта ?
Здравейте,
Когато цъкна оцени домашно от последната лекция за sass и less ми изписва :няма налично домашно за оценяване.Само при мен ли е така или има някакъв проблем в сайта ?
И при мен е така.
Съществува ли вариант никой да не е изпратил ?
Силно се съмнявам :D
E вие двамата очевидно сте изпратили : )
Аз вчера следобед оцених 3 домашни. Сега обаче пробвах и при мен не става вече.
И при мен е така.
Предполагам е, защото направиха курса неактивен вече и затова.
Така като гледам явно на които не ни е останало време вчера да оценяваме това домашно, ще останем с едно оценяване по-малко. ;)
Странно при положение, че срока е до 11 .
Факт е, че е странно, но аз друго обяснение нямам.
Освен това те първоначално закъсняха с 2-3 дни да качат самото домашно, а оттам и сроковете се разместиха и най-вероятно никой не е обърнал внимание, че има активно оценяване, като са деактивирали курса (това всичко са си мои догатки).
В крайна сметка може да им пишеш през формата в ""Контакти" да ти обяснят, защото може и да не съм прав.
И при мен е така, дано да го оправят.
Вече може да се оценява.
При мен все още се появява "Няма налично домашно за оценяване". Вярно, че е в последния момент, но все пак ще пробвам пак в близкия един час.
а някой има ли идея кога горе-долу да очакваме резултати от изпита?
Като се има в предвид, че и колегите от 2ро и 3то ниво чакат резултати по ООП и Бази данни бих предположил поне след седмица. Но разбира се това е само предположение, чакаме някой от екипа да каже.
И при мен е така цяла вечер: няма налично домашно. Би трябвало да бъдем компенсирани.
Не знам за компенсиране ама това оценяване нещо много се проточи, не знам какво става никой никъде нищо не казва 'изчакайте до еди коя си дата' бла бла..