[Team Building] Танго - безплатен урок - ДНЕС, 7ми април / фоайето при Алекс
Здравейте, колеги.
EDIT: Урокът ще се проведе на 7-ми април, вторник | 20ч | фоайето на СофтУни (при Алекс).
Елате 10-15 минутки по-рано :)
https://www.facebook.com/events/345039075706426/
Отдавна набира сила идеята да се организира безплатен урок по танго за начинаещи.
Не е необходимо да имате партньор, за да се запишете!
Ако имате желание да участвате в такъв, впишете се с този лист, за да продължим напред с организацията на събитието :)
За да организираме този урок, трябва да се знае, че има за кого. Така че, вписвайте се :) Знам, че не може да кажете дали със сигурност ще дойдете, защото още не са определени час или дата. Това е все пак предварително преброяване. Няма да ви се държи сметка, че сте се писали, а не сте дошли :)
---
Ако знаете за тангото само "две напред, една назад" (и аз преди време знаех само това :) ), имам нещо за вас:
- Предпочитате да прочетете? - статия в Wikipedia за тангото
- Предпочитате да чуете и видите? - един много красив танго танц
- Предпочитате да усетите? - ами, нека се организираме за този безплатен урок :)
Кой ще води урока - Боян Величков от Tango BG
Имате желание, но нямате опит с танците? - Не се притеснявайте, урокът ще е точно за вас. Не е необходимо да имате какъвто и да е опит с танците. Тангото не изисква кой знае какви физически усилия или плочки на корема :) Изисква... отношение :) и желание, единствено желание :)
Имате желание, но нямате партньор? - Кавалери в СофтУни има доста, а дами... ще бъдат доставени ;)
Урокът ще е достъпен както за всички студенти на СофтУни, така и за техни приятели (може да вземете своята дама/ кавалер, дори да не учат в СофтУни :) )
Очаквам вашите мнения и записвания в документа!
Поздрави!