Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mar0der avatar mar0der 191 Точки

LSA Какво се случва с курса?

Здравейте,

линка за LSA не е в менюто активни обучения. Курса не е в календара на Софтуни. В страницата на LSA има 6 лекции, за които няма никаква информация (презентации, видеа, домашни ит.н.). Във форума никой не пише и не казва ще има ли няма ли да има лекции ще има ли или няма второ контролно. Ако някой каже да беше ходил на лекции ще разбереш .... ще му отговоря да не бяхте слагали лекциите на 2 ро ниво успоредно с курса.

 Благодаря за информацията предварително.

Тагове:
8
Linux Курсове
georgy.nedyalkov avatar georgy.nedyalkov 103 Точки

Няма кой да ти даде информация...

2
Yulia avatar Yulia 1343 Точки

Колега, не знам какво се случва при теб, но аз имам в менюто "активни обучения" линк към курса. Ето го: https://softuni.bg/trainings/1060/Linux-System-Administration-Oct-2014

Има си всичко там - презентации, видеа и всякакви материали. Да, малко са разбъркани нещата в студентската система, а линк-а към live streaming-а е "вграден" доста грубо в страницата на СофтУни, където никога не работи. Ноо да... това е общо взето.

Посещавам почти всяка лекция, но домашни не сме имали скоро, та да се научи добре материала - трябва сам да си измислиш как да приложиш знанията си.

За второ контролно няма информация още.

А за календара - случва се да липсва разписанието. По план си е всеки четвъртък от 19ч. Освен, когато от екипа на СофтУни забравят, че нямат разписание и по случайност се окаже, че вече са организирали нещо друго в същият ден и час... както сега виждам, че ще се случи на 19 март. Мда - браво...

1
11/03/2015 23:53:43
mar0der avatar mar0der 191 Точки

Мерси. Пиши тук като знаеш кога ще е контролното, че няма кк да дойда на тези лекции

0
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

Аз не можах да разбера, ще има ли изпит или само тия контролни. Много ми е смотано с тия контролни ...

0
dimi475 avatar dimi475 5 Точки

Привет, колеги и аз искам да попитам за записите на предпоследната лекция в курса - Building Kernel, излиза ми съобщението This video is dublicate of previously uploaded video, същото и в youtube. Може ли да пуснете линк към работещ запис, благодаря предварително.

0
mar0der avatar mar0der 191 Точки

ще има ли качени нови лекции от които да учим за контролно/ изпит. Гледам че последната е от преди над 2 седмици

0