Loading...
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1077 Точки

Здравейте,  

За сезон Май 2015 има два приемни изпита: 

1. 29 март:
  2. 26 яприл.

За да се явите на един от тях трябва да имате подадена кандидатура, като ако желаете да се явите на първата дата трябва да ни пишете на info@softuni.bg, за да Ви запишем за курса, който стартира през януари в онлайн форма.

Ако желаете да се явите на втората дата - от тук може да подадете кандидатурата си.

Кандидатстването е до 24 март. На 28 март стартира Programming Basics.

Оставам на разположение при възникване на допълнителни въпроси.

0
12/03/2015 23:01:45
Debss avatar Debss 17 Точки

Бях записана на курса, който стартира януари месец "Alfa", но не успях да се подготвя и съответно не съм се записвала за този. Искам да се запиша за следващата дата - 26 април. В такъв случай трябва ли да се запиша пакна подготвителен курс ?

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1077 Точки

За да може системата да Ви позволи да се явите на изпит - трябва да сте записани за курса (например в онлайн форма).

Ако сте платили за изпита, трябва да ни уведомите, за да Ви запишем. Таксата Ви се запазва и няма да е необходимо да плащанете отново 50 лева за него. Ако не сте платили - ще Ви бъде позволен пакет за плащане.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.